Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Veldig hyggelig utested med mat og øl”
Anmeldelse av Brygg Oslo

Brygg Oslo
Vurdert som nr. 489 av 1 600 Restauranter i Oslo
Beskrivelse: Brygg er et av Skandinavias største og beste ølsteder. Med spill, mat, kaffe og bredt øl-utvalg fra hele verden.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Brygg er et av Skandinavias største og beste ølsteder. Med spill, mat, kaffe og bredt øl-utvalg fra hele verden.
Anmeldt 30. august 2020 via mobile enheter

Veldig hyggelig utested med et av de bedre utvalgene øl. Har også godt utvalg av vin og drinker. Har to matbarer som selger mat. Det skiftes ut hva slags mat som serveres, men du blir aldri skuffet.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, Simenpimen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (64)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

37 av 64 anmeldelser

Anmeldt 12. februar 2020

Her har jeg vært innom noen ganger. Passer bra for større grupper. Flinke fok i baren, men matkonseptet er kanskje ikke det beste. Her går du ikke for å spise, men for å treffe folk og for å drikke litt øl. Passer for folk i alle aldre.

Dato for besøk: januar 2020
1  Takk, Kjerstin O
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. februar 2020 via mobile enheter

Greit sted og sitte og ta en pils , pluss for hyggelige ansatte , mye forskjellig øl , rolig og fint sted .

Dato for besøk: februar 2020
1  Takk, paul0879
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. desember 2019 via mobile enheter

Hyggelig sted med stort utvalg i øl. Har også pop up mat som du kan bestille og spise på samme sted.

Dato for besøk: november 2019
1  Takk, Simenpimen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. november 2019 via mobile enheter

Man kan booke langbord med plass til mange. Fult hus fra Kl 17 på en fredag gir god stemning.

Utrolig stort øl utvalg.
Mye veggis mat. Butter chicken var nydelig godt, men dyrt.

Dato for besøk: november 2019
1  Takk, RenateJo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Brygg Oslo, så også på

 

Har du vært i Brygg Oslo? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din