Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk - beste restaurant i Skandinavia”
Anmeldelse av The Golden Chimp

The Golden Chimp
Vurdert som nr. 217 av 1 571 Restauranter i Oslo
Prisklasse: USD 10 - USD 61
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Gamle Oslo
Beskrivelse: The Golden Chimp er bygget på kjærligheten til dumplings og asiatiske smaker. Et sted hvor man kan oppleve japansk kultur gjennom mat, drikke, musikk og atmosfære. Konseptet er avslappet og syndig, mens menyen bevarer de rene asiatiske smakene. Mannen bak heter Jan Robin Ektvedt og er kjent fra Kokkelandslaget, Hitchhiker og Strand. Hans mål er å stramme opp dumplingsserveringen i Oslo, samtidig som han ønsker å rendyrke delingsånden rundt et måltid. Med seg har han med gutta fra Lava Oslo The Golden Chimp er en dim sum restaurant som ønsker å sprenge grenser. Med en stor forkjærlighet for asiatisk craving eksperimenteres det med lokale råvarer i forskjellige smakskombinasjoner, og menyen består stort sett av dumplings i ulike varianter. Ellers finner du friske vegetarretter, sashimi og grillede yakitorispyd med masse tilbehør på menyen. Drikkekartet står i liket med maten i stil til de asiatiske smakene. Her finner du et rikt utvalg av sake og vin, samt friskt øl som hovedsakelig
Anmeldt 3. november 2018 via mobile enheter

Bedre enn dette blir det ikke. Fantastiske dumplings, samt øvrig mat og restaurantens egen øl. Pjoltergeist er død. La oss håpe apekatten i Heimdalsgata lever evig.

Dato for besøk: november 2018
Takk, Oivind_oivind
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (72)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

3034 av 72 anmeldelser

Anmeldt 27. oktober 2018 via mobile enheter

Hyggelig sted med bra betjening. Menyen er veldig liten - kun 6 varianter som ikke er veldig autentisk din sum. Du får mye bedre dim sum andre steder i byen!

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, jns945
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. oktober 2018 via mobile enheter

Innmari god mat! Nam!
Prøvde vel egentlig alle dumplingene de har på ala carte. Den med champignon og shitake tok kaka. Dra hit ❤️

Dato for besøk: oktober 2018
1  Takk, karim541
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 17. oktober 2018 via mobile enheter

Her er det fast meny i kjelleren, men i første etasje kan man bestille dumplings som småretter i de mengder man måtte ønske. Vi bestilte 2-3 dumplingretter hver + den besre en gang til som dessert.

Dumplingene var gjennomgående ordentlig gode, smaksrike og noen ganger litt overraskende. Hyggelig betjening!

Dato for besøk: september 2018
1  Takk, LivEllen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. september 2018 via mobile enheter

Smakte dumplings for første gang, og syntes det generelt var godt! Men, grunnen til at det fikk såpass høy score, var kongekrabbedumplingsen med kimchirøre. Denne var seriøst det beste jeg har smakt noen sinne! En smaksbombe, som dere ALDRI må ta av menyen!!

Alt i alt, veldig god mat, men minus for lite personlig lokale(oppe) og uerfaren servitrise (men veldig hyggelig og flink). Jeg kommer tilbake!

Dato for besøk: september 2018
1  Takk, Linespiser
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på The Golden Chimp, så også på

 

Har du vært i The Golden Chimp? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.