Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“En bortgjemt stjerne”
Anmeldelse av The Golden Chimp

The Golden Chimp
Vurdert som nr. 222 av 1 600 Restauranter i Oslo
Prisklasse: USD 12 - USD 71
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Gamle Oslo
Beskrivelse: The Golden Chimp er bygget på kjærligheten til dumplings og asiatiske smaker. Et sted hvor man kan oppleve japansk kultur gjennom mat, drikke, musikk og atmosfære. Konseptet er avslappet og syndig, mens menyen bevarer de rene asiatiske smakene. Mannen bak heter Jan Robin Ektvedt og er kjent fra Kokkelandslaget, Hitchhiker og Strand. Hans mål er å stramme opp dumplingsserveringen i Oslo, samtidig som han ønsker å rendyrke delingsånden rundt et måltid. Med seg har han med gutta fra Lava Oslo The Golden Chimp er en dim sum restaurant som ønsker å sprenge grenser. Med en stor forkjærlighet for asiatisk craving eksperimenteres det med lokale råvarer i forskjellige smakskombinasjoner, og menyen består stort sett av dumplings i ulike varianter. Ellers finner du friske vegetarretter, sashimi og grillede yakitorispyd med masse tilbehør på menyen. Drikkekartet står i liket med maten i stil til de asiatiske smakene. Her finner du et rikt utvalg av sake og vin, samt friskt øl som hovedsakelig
Anmeldt 27. september 2020 via mobile enheter

En bortgjemt stjerne. Nydelig mat og et hyggelig sted. Absolutt verdt et besøk. Prøv gjerne en av hver rett, da alle var veldig gode. Hyggelige servitører også.

Dato for besøk: september 2020
2  Takk, T0mmy1989
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (62)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

48 av 62 anmeldelser

Anmeldt 3. juni 2020

Litt merkelig hvordan det kan lønne seg å ta sjansen. Egentlig var det gode været og mulighet til å sitte ute som gjorde at jeg stoppet. Og da fikk jeg meg et godt måltid servert på en hyggelig måte. Rett og slett litt overrasket, men det er jo bare hyggelig.

Dato for besøk: juni 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, Tbondo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. april 2020 via mobile enheter

Bestilte meny pluss noen ekstra retter. Den ene ekstra retten ble ikke levert. Flere retter i set- menyen ble ikke levert. Veldig skuffende i disse Corona tider, da vi ønsker å bruke og nyte gode restauranter. Disse fortjener imidlertid ikke take away kunder. Maten vi fikk smakte imidlertid ok.

Dato for besøk: april 2020
Takk, Morten J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. mars 2020 via mobile enheter

Det var hyggelig, intimt og uformelt på Golden Chimp. Vi bestilte tasting meny og vinpakke. Menyen kan beskrives som moderne dimsum. Konseptet og menyen var spennende, servitørene svært hyggelige og mange av rettene var gode. Synes prisen var noe stivt, men ellers en bra kveld

Dato for besøk: februar 2020
2  Takk, 354tingh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. januar 2020

Om du liker asisatisk mat, bør du ta en tur hit. Gode smaker, hvor den ene retten topper den andre. Be om hvitvin til, de er gode til å finne den perfekte vinen til, fruktige og friske smaker.

Dato for besøk: november 2019
1  Takk, holensreisedrommer
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på The Golden Chimp, så også på

 

Har du vært i The Golden Chimp? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din