Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Uslåelige Pølser”
Anmeldelse av Syver Kiosken

Syver Kiosken
Vurdert som nr. 193 av 1 593 Restauranter i Oslo
Restaurantdetaljer
Anmeldt 4. november 2018 via mobile enheter

Stedet er alene på pølsetoppen. Det er vel ubestridt med god grunn. Fantastiske pølser servert av en fantastisk vakker kvinne. Bedre blir det ikke. Stolt av å ha Syver Kiosken i nabolaget.

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, Oivind_oivind
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (33)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

711 av 33 anmeldelser

Anmeldt 15. september 2018

Motsatsen til Aker brygge.
Verneverdig, bortsett frå at staden sikkert greier seg heilt fint utan.
Suveren kvalitet på pølsene, absolutt verdt en tur gjennom Oslo by. Veldig hyggeleg drivar med misunnelsesverdig god husk. Vi fortsätter eta korv men vi håller på att dö — for å vri litt på Nationalteaterns Rockorkester. Samma f. — det er j. godt.

Dato for besøk: september 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, ArneAslakson
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. juli 2018

Kortreiste og gode greier! Alltid hyggelige folk i kassa, og alltid gode pølser. Har noen ganger konserter på taket også, og det er jo kult.

Dato for besøk: juli 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
3  Takk, andreasn41
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2018

Kjapt måltid som smaker helt greit når du har liten tid. Hyggelig betjening. Ligger i travel gate så ikke tenk på å stoppe med bil rett utenfor - P plass er vanskelig her.

Dato for besøk: mai 2018
1  Takk, Jan H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. mars 2018 via mobile enheter

Er du i Oslo og har lyst på pølse, slik det ble servert i tidligere tider, så er denne kiosken ett must.
Viktigst så lager de gode pølser.

Dato for besøk: mars 2018
4  Takk, mortenh378
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Syver Kiosken, så også på

 

Har du vært i Syver Kiosken? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din