Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Oslo
Publiser
Innboks
Søk

“Fantastisk”
Anmeldelse av Syver Kiosken

Syver Kiosken
Vurdert som nr. 219 av 1 840 Restauranter i Oslo
Restaurantdetaljer
Anmeldt 31. august 2019

Fantastisk kul opplevelse. Gjemt i Oslos gater ligger denne bittelille pølsekiosken. Glasscola og pølse her må prøves om man er i nærheten!

Dato for besøk: juni 2019
Takk, Fredrikbjerke
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (28)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 28 anmeldelser

Anmeldt 27. mars 2019 via mobile enheter

Kan ikke bli bedre, beste pølser i byen og veldig hyggelig betjening.
Ingen over, ingen ved siden!
Det er bare å kjenne sin besøkelsestid.

Dato for besøk: mars 2019
Takk, orionpaxman
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. mars 2019 via mobile enheter

Ingen over og ingen ved siden!
Her kan du oppleve en bit av gamle Oslo og den gode gamle pølseboden.
Jalapeñosalat på pølsa må bare oppleves! Fantastisk hyggelig betjening og en matopplevelse til terningkast 6

Dato for besøk: mars 2019
Takk, jonnyt375
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. november 2018 via mobile enheter

Stedet er alene på pølsetoppen. Det er vel ubestridt med god grunn. Fantastiske pølser servert av en fantastisk vakker kvinne. Bedre blir det ikke. Stolt av å ha Syver Kiosken i nabolaget.

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, Oivind_oivind
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. september 2018

Motsatsen til Aker brygge.
Verneverdig, bortsett frå at staden sikkert greier seg heilt fint utan.
Suveren kvalitet på pølsene, absolutt verdt en tur gjennom Oslo by. Veldig hyggeleg drivar med misunnelsesverdig god husk. Vi fortsätter eta korv men vi håller på att dö — for å vri litt på Nationalteaterns Rockorkester. Samma f. — det er j. godt.

Dato for besøk: september 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, ArneAslakson
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Syver Kiosken, så også på

 

Har du vært i Syver Kiosken? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din