Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Oslos beste pøls! ”
Anmeldelse av Syver Kiosken

Syver Kiosken
Vurdert som nr. 186 av 1 592 Restauranter i Oslo
Restaurantdetaljer
Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Oslos beste pøls! Dette er en flott opplevelse, og er et av de stedene i Oslo man bare må prøve! Sjæfens hjemmelagde jalapeñosalat er sterk, men sykt digg!

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, EddyB918
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (34)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 34 anmeldelser

Anmeldt 28. februar 2020 via mobile enheter

Oslos beste pølser uten tvil :)
Styr unna cirkle k tullet og kjøp pølsene her isteden. Vært stamkunde i flere år :)

Dato for besøk: februar 2020
1  Takk, 813larsj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. september 2019 via mobile enheter

Absolutt de beste pølsene i Oslo, jeg har vært der flere ganger de siste 3årene et sted jeg gjerne stopper for en matbit på jobb.

Anbefaler å prøve noe litt annerledes enn kun pølse med ketchup(selvom det alene er veldig godt) men om du spør han bak disken om noe litt utenom det vanlige så fikser han det. Eller så er jo pølse i brød med hjemmelagd stappe og råløk en slager.

Dato for besøk: juli 2019
2  Takk, 813larsj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. august 2019

Fantastisk kul opplevelse. Gjemt i Oslos gater ligger denne bittelille pølsekiosken. Glasscola og pølse her må prøves om man er i nærheten!

Dato for besøk: juni 2019
2  Takk, Fredrikbjerke
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. mars 2019 via mobile enheter

Kan ikke bli bedre, beste pølser i byen og veldig hyggelig betjening.
Ingen over, ingen ved siden!
Det er bare å kjenne sin besøkelsestid.

Dato for besøk: mars 2019
1  Takk, orionpaxman
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Syver Kiosken, så også på

 

Har du vært i Syver Kiosken? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din