Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Super ramen”
Anmeldelse av Koie Ramen

Koie Ramen
Vurdert som nr. 154 av 1 555 Restauranter i Oslo
Prisklasse: USD 2 - USD 19
Restaurantdetaljer
Anmeldt 7. august 2021 via mobile enheter

Nydelig ramen og godt tilbehør. Fikk tips om denne restauranten og det stod til forventningene. Veldig godt og veldig smilende og blid betjening. Kommer igjen.

Dato for besøk: august 2021
Takk, ElisabetV1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (167)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

59 av 167 anmeldelser

Anmeldt 3. august 2021 via mobile enheter

Andre gangen jeg besøker Koie, deilig uformell atmosfære kombinert med smaksfulle ramen retter. Denne gangen besøkte jeg nede i Bjørvika og det var kjempe service også. Kommer tilbake!

Dato for besøk: august 2021
Takk, paalg2014
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. juli 2021

Prøvde tonkotsu første besøk, og nagoya andre - begge traff midt i blink. Fantastisk god mat. Nesten sånn at jeg flytter fra Bergen til Oslo. Nesten.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, ArianDrange
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 14. september 2020 via mobile enheter

Rimelig og veldig godt. Husk å bestill friterte kyllinglår til starters . God Ramen i enkle omgivelser

Dato for besøk: september 2020
1  Takk, Affen63
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Herlig mat i en avslappet og behagelig atmosfære. Svært hyggelig betjening som var behjelpelig på alle måter. Vi storkoste oss.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, josteing455
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Koie Ramen, så også på

 

Har du vært i Koie Ramen? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.