Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Festlig konsept! ”
Anmeldelse av Pincho Nation

Pincho Nation
Vurdert som nr. 306 av 1 593 Restauranter i Oslo
Omgivelser: Sentrum
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 5. desember 2018 via mobile enheter

Maten er ikke topp, men det er ikke overraskende. Stemningen og konseptet er helt strålende! Anbefaler å ta turen for en morsom kveld. Reserver gjerne på forhånd.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, Tjessheim
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (256)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

8286 av 256 anmeldelser

Anmeldt 5. desember 2018 via mobile enheter

Gikk inn uten å vite om konseptet. Men veldig hyggelig betjening, oversiktlig app som men velger og bestiller små retter fra. Super rask levering av drikke og mat. Godt var det også, så kommer tilbake hit.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, smagneto
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. november 2018 via mobile enheter

Har bestilt mat på app tidligere men ikke fått servert mat i dukkestue størrelse tallerkner og bestikk i sirkus inspirerte lokaler. Antakelig mest morsomt for barnefamilier selv om mange voksne blant gjestene. Har vært der og prøvd konseptet. Må ikke tilbake til et sted hvor dumplingsene frityrkokes og olivenene serveres trolig rett fra et skruglass fra Rema og kommer sammen med tofu i stedet for feta.

Dato for besøk: november 2018
Takk, Oivind_oivind
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. november 2018 via mobile enheter

Konseptet er bra, betjeningen hyggelig og lokalet koselig.
Dessverre er maten ikke særlig bra.
Smakene er ikke særlig spennende og mange av varmrettene var kalde da vi hentet de på kjøkkenet. Burger og biff var tørrstekt. Pluss for bra drinker

Dato for besøk: november 2018
Takk, larserstad
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. november 2018 via mobile enheter

Jeg ble anbefalt stedet av venner fordi det er barnevennlig. Ungene var imponert over hvordan det så ut når vi kom inn, de fikk servert popcorn + i boken Og noen forferdelig søte godteridrinker. Du bestiller alt via app noe som gjør at du egentlig kun betaler for mat ikke service. Maten henter du selv det samme med drikke. Vanskelig konsept med matallergier jeg fikk saus selv omjeg hadde sagt til servitøren hvor allergisk jeg er. Så de måtte sende maten ut igjen. Jeg så ikke forskjell på hallumiost og fisk noe som sier noe om hvor mye frityr som ble brukt. Maten er FORFERDELIG!! Ikke engang ungene likte kjøttbollene eller hamburgerne ALT var tørt. For en liten familie på 4 kom regningen på 861 kr altfor mye når du tenker på hvor dårlig maten var og hvor lite service det var på stedet. Det hjelper ikke stort at stedet skal se ut som et sirkus konseptet holder ikke mål. Vi kommer aldri igjen!

Dato for besøk: november 2018
2  Takk, Flyer28937693349
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Pincho Nation, så også på

 

Har du vært i Pincho Nation? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din