Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Knallsterkt!”
Anmeldelse av Pincho Nation

Pincho Nation
Vurdert som nr. 295 av 1 571 Restauranter i Oslo
Omgivelser: Sentrum
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 8. februar 2019 via mobile enheter

Dette er uten tvil det hyggeligste restaurantbesøket jeg har hatt i Norge! Fantastisk atmosfære og ekstremt blid betjening. Vi bestilte kanskje 4-5 retter hver, ink. dessert, og endte opp med å bli mette. Kyllingen, scampi og tapeo er å anbefale sterkt. Dumplings var kanskje litt salt.
Konseptet med appbestilling er moderne og nydelig, og personlig håper jeg alle restauranter går mot dette. Push-varsler når maten er klar og betaling gjennom app gir meg sommerfugler i magen. Kommer definitivt tilbake!

PS: Til de som meldte at 861,- for mat og drikke til 4 personer var altfor dyrt: Skjerp deg.

Dato for besøk: februar 2019
Takk, amlelol
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (288)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

9599 av 288 anmeldelser

Anmeldt 3. februar 2019 via mobile enheter

Ett morsomt konsept, noe for hver smak. Maten var veldig god, passe porsjoner slik at man kan smake på forskjellig retter, helt ok priser, også er det veldig gode drinker, pluss at appen fungerer også veldig godt for meg som er blind ved bruk av voiceover. Hit kommer jeg tilbake.

Dato for besøk: februar 2019
1  Takk, mariusl351
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. januar 2019 via mobile enheter

En meget morsom og interresant restaurant. Her kan du virkelig få følelsen av å være på sirkus under hele middagen. Man kan bestille små retter og det går via en app med god og full oversikt over mat og drikke. Maten sendes i bestilling via appen, og du kan bestille så mange retter man ønsker. Er man fortsatt sulten eller lyst å prøve noe annet på menyen er det lettvint og bestille uten og måtte være avhengig av en servitør. Når bestillingen er sendt får man melding på appen når maten kan hentes ved kjøkkenet. Bartenderen lager mange gode drinker som er verdt å prøve. Alt betalere via appen. Så igjen. Man er ikke avhengig av en servitør. Betaler du via appen får man bonuspoeng som kan brukes på noen gratis retter du får neste gang du kommer her. Her kommer vi tilbake! Jeg anbefaler virkelig burgerene, risottoen og laksetacoen!

Dato for besøk: januar 2019
1  Takk, mrtenden
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. januar 2019 via mobile enheter

Morsomt konsept med bestilling på app og selvbetjening. Popcorn på bordet når man kom. Fin stemning. Ok mat. Svært rent.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, Cecilie B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. januar 2019 via mobile enheter

Mitt fjerde besøk på stedet. Like fornøyd med maten, men lurer på, har det vært stor økning med gjester siste halvåret? Har syns det har vært rolig her, til tross for mange gjester. Mulighet til å prate. Men denne gangen opplevde jeg stedet som svært hektisk. Opplevde også litt vel pågang med rydding, la oss spise ut før dere kommer for tredje gang!

Dato for besøk: januar 2019
Takk, 746tanjai
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Pincho Nation, så også på

 

Har du vært i Pincho Nation? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.