“Beste resturang ever”

Pincho Nation
Omgivelser: Sentrum
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 24. august 2022

Denne restauranten er like mye en opplevelse som det er en spiseplass. Veldig hyggelig betjening og super god mat! De har mat for alle til og med "Picky-eaters". Du bestiller maten din på en app og så sier appen ifra når maten kan hentes. har vært på to forskjellige pinchos og de hadde cirka samme meny, med mye nytt i tillegg til noe orginale retter. Det koster cirka 250-300kroner per person for en ordentlig drink og 4-5 retter. Dette anbefales på det sterkeste! Vist jeg kunne gitt 6-7 stjerner ville jeg Absolut gjort det! (De gir ut gratis popcorn til de som skal spise, og det er en ekstra +)

Dato for besøk: august 2022
1  Takk, N8612WCjulieb

Anmeldt 12. august 2022

God mat, spesielt pizza med potetgull og bubble fizz drinken var sykt god. Artig konsept å enkel bestilling og betaling

Takk, Drammensjente80
Anmeldt 2. august 2022 via mobile enheter

Dette er den beste restauranten jeg noen gang har vært på!!! Vi ble veldig fint velkommen og fikk popcorn av betjentene. Vi ble forklart hvordan vi bestilte(som var på en app) Appen er helt idiotsikker og veldig enkelt gjort. Du betaler via appen bår du er ferdig led å spise. Du kan alltids bestille mer. Hele resturangen er som en opplevelse i seg slev. Uansett hvor du ser er det noe kult og spennende å se på. Maten er ikke dyr og smaker ganske godt. Drinkene er veldig kule og har veldig god smak. De har lagt masse detaljer inn i returangen og jeg bare elsker det!❤️

Dato for besøk: august 2022
1  Takk, julie_is_here
Anmeldt 31. juli 2022 via mobile enheter

Maten var helt grei, men det var det. Var lite folk når vi kom. Allikevel var det mange bord som var fulle av glass, og tallerkner. Ble heller aldri ryddet av på de to timene vi var der.
Mye matrester og søppel på gulv. Det så heller ikke ut som toalettene var vasket på en stund.

Takk, SiriF620
Anmeldt 25. juni 2022 via mobile enheter

Utrolig dårlig mat. Lite smak og tørt. Kjøttet fikk man ikke tygd seg igjennom, rekene var slappere enn reimes på spann. Pizza’n var bare frossen ferdig bunn.
Venter også en hel evighet på maten. Tror folk liker konseptet bedre enn selve maten. Noen av drinkene var gode! Gleda oss stort til en kveld her så det var skikkelig nedtur

Dato for besøk: juni 2022
Takk, solsikka86

Reisende som så på Pincho Nation, så også på

Oslo, Østlandet

Har du vært i Pincho Nation? Del dine erfaringer!