“Lunsj”

Pincho Nation
Omgivelser: Sentrum
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 22. februar 2024

Hygglig sted for et lett måltid
Et minus er at alkoholen er første man ser i drikke valge, ellers veldig bra her. God mat og vennlig personel, man følgere seg fort som hjemme her

Takk, henning p

Anmeldt 22. februar 2024

Kul atmosfære. God mat. De Alkoholfrie drinkene var amazing!
Bra opplegg med appbestilling. Oversiktlig, og bra med "bonustapas". MEN!! Å ha alkohol øverst i menyen, er kanskje ikke helt bra, når det er også barn som skal bestille.

Takk, Maps67076230554
Anmeldt 5. februar 2024 via mobile enheter

Var her med kollegaer, passer ypperlig til dette formålet. Fantastisk sørvis! Måtte ha en tilpasset meny, dette ble ordnet på en forbilledlig måte. Masse småretter, alle vil finne noe de liker her. God drikkemeny og rask levering. Koselig lokaler og hyggelig stemning. Maten når ikke kulinariske høyder, men er smakfull og variert.

Takk, ingeb108
Anmeldt 29. oktober 2023 via mobile enheter

Var her på par-middag. Morsomt sirkus konsept. Ble møtt med popkorn i døra og henvist til bordet vi hadde bestilt. Alle bestillinger skjer gjennom appen. Gøy å teste ut enn annerledes tapas. Vi bestilte 9 retter og en dessert (små porsjoner).
Hadde vært et pluss om man kunne fått servert foccacia + noe aioli til (da rettene er små). Hyggelig personal, kom kjapt når vi «ringte» på appen. Ventet ikke lenge på mat/drikke. God mat, og drinken var gode og rimelig i pris❤️

Dato for besøk: oktober 2023
Takk, 612lenes
Anmeldt 3. oktober 2023 via mobile enheter

Når man ser prisen pr rett så skjønner man at str på retten er liten. Men vi ville prøve konseptet med barn og ungdom, de lo når de så bestikket…men greit nok. Vi hadde bestillt bord, her var det mye folk. Vi fikk poppkorn som ventesnack og lett forklaring om hvordan bestille fra mobilen/app. 6 personer og alle tok 4 hver. Burgeren var liten ja men god smak og veldig lik bilde i meny! Biff var å liten men prikk lik i meny og vi var fonnøyd med smaken, pommes frites er ikke vanskelig å lage, den var sprø og god. Kylling, fish/chips og det andre vi fikk var greit nok, dette er nok en familierestaurant/mere for unge gjester. 50 kr for glass med dispenserbrus er i overkant mye (2,5 dl i glasset) Konseptet er kommet til flere Norske byer, vil ikke kalle det tapas, men ja, små retter var det.

Dato for besøk: oktober 2023
Takk, Supedad_from_Norway

Reisende som så på Pincho Nation, så også på

Oslo, Østlandet

Har du vært i Pincho Nation? Del dine erfaringer!