“Prøv middag i stedet”

Vurdert som nr. 247 av 2 123 Restauranter i Oslo
Omgivelser: Gamle Oslo
Omgivelser: Gamle Oslo
Anmeldt 17. januar 2024

Tjaaa, vi var noen venner som var ute for en lunch og havnet her. Lunch er fra 11 - 14, anbefales å komme tidlig fordi de ikke tar bordreservasjon.
Til gjengjeld - sitt der så lenge du vil vilket er et pluss.
Vi kom derfor til 11 _ nesten ikke folk - og gikk nærmere 15-tiden. Neppe mer enn 4-5 par forøvrig under denne tiden og definitivt ikke fullt.

Maten?
Lunch er identisk med danske smørrebrød - lekkert anrettet og gode, men lite pålegg og pris ca 200 - 250.
Ei heller antydning av noe søtt til etterpå - mens meny for middag(etter 16.....) så lovende ut.
Vannhull.
Definitivt bra - du får mye bra vin og en god spredning på øl.
Hyggelig service( engelsk igjen), men neppe et sted jeg kommer tilbake til.

Dato for besøk: januar 2024
    • Atmosfære
Takk, guideOslo

Anmeldt 18. november 2023

Vi var i ute i god tid; nummer fire i køen, og ønsket oss et bord å sitte ved. Da fikk vi streng beskjed om at vi kunne sitte i baren, "take it, or leave it", sa verten. Eller.... vi kunne stille oss bakerst i køen ute, og vente på nytt. Det er arrogant!
Maten var bra, men heller ikke mer. Distansert betjening som ikke fulgte med på våre behov. Stresset kokk. Dårlig atmosfære. Ingen hyggelig opplevelse. Det holder med ett besøk.

Dato for besøk: november 2023
    • Atmosfære
1  Takk, Evy G
Anmeldt 17. november 2023 via mobile enheter

Jada, maten var bra. Men da vi var ferdige og skulle betale, NEKTET de å splitte opp regningen. Hvem i alle dager har penger på konto til å dekke regningen for tre andre? Jeg har aldri før RETT OG SLETT BLITT NEKTET Å BETALE HVER FOR OSS. Dette var arrogant. Vi var alle enige om at nå hadde vi vært her, ingen grunn til å dra tilbake hit, nei.

Dato for besøk: november 2023
2  Takk, Brith P
Anmeldt 29. oktober 2023 via mobile enheter

En helt fantastisk matopplevelse. Vi gikk for en 5-retters meny med vinpakke.

Vi fikk noen små startere før menyen som smakte utrolig godt.

En utrolig god champagne til disse lovet godt før vi begynte på menyen.

For oss var det en spesiell anledning med 20-års jubileum, og Vintage Kitchen bidro til en perfekt kveld.

5 deilige retter med noen enkle, unge, men veldig gode viner.

Åpen kjøkkenløsning der det var en fryd å se kokkene jobbe. Tydelig god kommunikasjon og stemning mellom kokkene, samt Hovmester. God planlegging og full oversikt.

Vi fikk flott presentasjon av alle retter og viner av en hyggelig og oppmerksom hovmester.

Dato for besøk: oktober 2023
2  Takk, eiriksannes_
Anmeldt 27. september 2023 via mobile enheter

Leste en bra anmeldelse av denne restauranten. Hva anmelderen har spist og opplevd er vanskelig å skjønne. Vi spiste smørbrød og det var virkelig skuffende. Det eneste som sto til bestått var lun leverpostei, men heller ikke mer. Smakløst og kjedelig beskriver mer det vi spiste. I tillegg var servicen langt fra hyggelig. Vel, nå har vi vært der og det var nok første og siste gang.

Dato for besøk: september 2023
1  Takk, 870j_rns

Reisende som så på Vintage Kitchen, så også på

Har du vært i Vintage Kitchen? Del dine erfaringer!