Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Uskikket, uhøflig betjening som trakasserer kundene.”
Anmeldelse av Joe & The Juice

Joe & The Juice
Vurdert som nr. 73 av 79 Smått og godt i Oslo
Restaurantdetaljer
Anmeldt 16. september 2021 via mobile enheter

Går til disken for å bestille en sandwich og en te. Det er ingen foran meg i køen, men de to ansatte bak disken snakker med hverandre uten å så mye som se på meg eller tilkjennegi at de er oppmerksom på at jeg står der, selv om det bare er disken mellom oss som skiller oss - dvs maks en meter.

Den ene ansatte står åpenbart med en bestilling, hun smører pesto på brødskiver. Den andre står rett foran meg ved kassa, men oppfører seg som om jeg er luft. Jeg blir usikker på
om det at de overser meg så totalt betyr at de
har stengt, og spør derfor etter å ha stått der i over et minutt: «Jeg lurte på om det var mulig å få bestilt en toast og en te?», hvorpå hun i kassa, en tungt sminket blondine med trønderdialekt, svarer med verdens sureste mine: « Det skal jeg svare på når jeg er klar for å ta bestillingen din». Jeg blir helt paff over måten hun svarer meg på, og vet bare umiddelbart at det siste jeg ønsker nå, er å handle noe som helst av henne eller legge igjen penger på dette stedet. Så jeg sier «Takk, men jeg ombestemte meg», legger ned kortet i veska mi og snur meg for å gå. Da roper hun i kassa høyt etter meg «Helt greit for meg, bitch, I don’t care».

Aner ikke hvilken serviceerklæring J&J har overfor kundene sine, men selskapets value proposition kan umulig være å gi kundene en maks dårlig opplevelse pga ufin betjening som trakasserer kunden. Jeg kommer aldri mer til å sette mine bein på J&J, etter denne opplevelsen. Her ansetter man åpenbart folk som ikke bare ikke skjønner elementær kundebehandling, man ansetter folk som er opplagt uskikket. Ga meg en skikkelig dårlig velkomstopplevelse påOslo Lufthavn, det er helt sikkert.

Dato for besøk: september 2021
Takk, MariaLund_Norway
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Care J, Gérant på Joe & The Juice, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. september 2021
Google-oversetting

Hi MariaLund_Norway, we are really sorry to hear that you are this disappointed with your recent visit to our store. If possible, we would really appreciate if you could reach out to us via email: care@joejuice.com with your review reference. Best, Team JOE & THE JUICE

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (32)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

37 av 32 anmeldelser

Anmeldt 18. juli 2021

Etter mange timers venting på Gardermoen er jeg skrubbsulten og går til joe and the juice. Bestiller mat og venter ca 10 min. Mens jeg venter hører jeg han og sin kollega snakke om Tinder og hudtransplantasjoner og alt mulig annet privat. Hører samtidig at blenderen går, så tror han samtidig lager bestillingen min. Etter 10 min spør hans kollega: « skulle ikke du lage en spirulina Bowl?». Han svarer «ja, faen jeg bør kanskje gjøre jobben min, men var keen på å lage meg noe å drikke og henge her først». Omsider får jeg bestillingen min og blir ropt opp. Sitter i rullestol, så hadde håpet han kunne kommet bort med bestillingen min, men måtte rygge meg tilbake og hente maten min selv uten at han engang stod der da jeg plukket den opp. Virkelig tragiske greier

Dato for besøk: juli 2021
Takk, benediktep2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Care J, Gérant på Joe & The Juice, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. juli 2021
Google-oversetting

Hi benediktep2020, it's so disappointing for us to see that you had a bad experience with us. Please reach out at care@joejuice.com with your review reference xUSSSv. We really hope to hear from you, thanks in advance! Best, Team Joe & The Juice

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. januar 2020

Bra kaffe og et fint sted å sitte, hadde det ikke vært for den misforståtte/forferdelige bakgrunnsmusikken. Flere ganger har jeg registrert at kunder setter seg mest mulig unna høyttalerne når det er mulig. Renholdet bak disken kan med fordel bli bedre.

Dato for besøk: november 2019
1  Takk, sigrun2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. mai 2019 via mobile enheter

To unge gutter som var trege og ikke hadde kontroll på hva de hadde av tilbehør. Vi var 5 stk som er godt kjent med denne kjeden, og bestilte hver vår favoritt. Pleier å få gode sandwich, men disse var mer opptatte av å prate om spillerfaring sammen. Vi var alene som kunder, og ventet 20 min på maten. Den var da fullstendig kald, og avokado sandwich manglet mozzarella, noe de burde ha opplyst om før man bestiller.

Dato for besøk: mai 2019
Takk, vidaro898
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Care J, Responsable relations clients på Joe & The Juice, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. mai 2019
Google-oversetting

We are really sorry to hear that you are this disappointed with your recent visit to our store. We have notified our local management about this in to ensure that they look further into it and address these issues with the team. We're always working to make sure that we provide the best guest experience for our guests, and we'd like you to know that we really value the feedback and helpful information you are providing us with here. In spite of the experience you had on this visit, we really hope that we will be able to welcome you again on another occasion soon, so we can make up for it with a much better experience.

If you have any further concerns or questions, please feel free to reach out via care@joejuice.com. If you reach out, please write "Response to review bXqpFg" in the email subject field, so we can identify your inquiry.

Best,
Kasper, JOE & THE JUICE

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. februar 2019 via mobile enheter

Hadde lest mange dårlige anmeldelser, men tok sjansen. Gutta bak disken va skikkelig hyggelige og det var god stemning. Maten og juicen var topp.

Dato for besøk: februar 2019
Takk, mabrun
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Stefan S, Responsable relations clients på Joe & The Juice, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. februar 2019
Google-oversetting

Many thanks for this review, Mabrun! We are very happy to see that you have had a great experience with us, and we hope to welcome you again soon!

Best,
Stefan

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Joe & The Juice, så også på

 

Har du vært i Joe & The Juice? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.