Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Waow!”
Anmeldelse av Mirabel

Mirabel
Vurdert som nr. 29 av 1 592 Restauranter i Oslo
Prisklasse: USD 13 - USD 40
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Gamle Oslo
Beskrivelse: Mirabel restaurant & bar inviterer vi dere på en kulinarisk reise gjennom flere land, med sterk inspirasjon fra Middelhavslandene. Vi vil glede dere med både spesialiteter og à la carte retter tilberedt med kjærlighet og lang erfaring av vårt kjøkken. Med vår meny tenker vi både nytt og tradisjonelt. Vin utvalget står selvfølgelig i forhold til menyen så det finnes alltid gode alternativer som passer perfekt til maten. Visjonen vår er å gi våre gjester en opplevelse av en kulinarisk reise gjennom Middelhavslandene med alle de forskjellige smaker, tradisjoner og ikke minst den typiske lune atmosfæren. Velkommen!
Anmeldt 3. november 2018 via mobile enheter

En helt fantastisk opplevelse!
Kommer inn og blir vartet opp som bare det ! Maten var nydelig, vi spisere biff ! Og desserten var magisk! Sevicen var det beste!!! Maten kom kjapt og de passet alltidpå at vi hadde det vi trengte. Blide og utrolig hyggelige !! Anbefaler på det sterkeste ! Kos dere !!!

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, Julie N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1 458)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

784788 av 1 458 anmeldelser

Anmeldt 2. november 2018 via mobile enheter

Et meget hyggelig sted med god atmosfære, foreløpig litt utenfor allfarvei. Meget god oppfølging fra personalet, høflig, på tilbudssiden, god kompetanse om viner og meny. Det var litt stille kveld, ikke fullt i lokalet, så de hadde nok litt tid. Grei pris på viner, meget gode forretter og kjøttmenyer, mye å velge mellom, min indrefilet var perfekt, og mer enn nok mat. Hyggelig bakgrunnsmusikk, hyggelig en kald høstkveld, gasspeis var det også!! Kommer tilbake!

Dato for besøk: november 2018
3  Takk, DagJohansen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. november 2018 via mobile enheter

The best food and service in Oslo!!
Baconsurret indrefilet helt perfekt, desserten var helt perfekt!!
I’ll be back!

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, TomL2763
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. oktober 2018 via mobile enheter

Var her for en treretters hvor vi hadde forhåndsbestilt menyer. La oss ta det positive først: alle rettene var helt fantastiske, spesielt vil jeg fremheve pepperbiffen som er noe av det beste jeg har smakt på svært lenge. Kjøttet var mørt og fint, akkurat passe stekt, servert med en godt pepret saus og godt, om dog noe spinkelt, tilbehør. Forretten og desserten var også både gode og meget flott tilbredt.

Lokalene er fine, bordene pent dekket på og toalettene var rene.

Så det konstruktive: når en har forhåndsbestilt menyer, bør en kunne forvente at alle får maten sin relativt samtidig. Her gikk det lang tid fra førstemann fikk sine retter før sistemann fikk sine. Dette virket ikke spesielt proft. Spesielt ille og pinlig ble det mot slutten da folk var godt og vel ferdige før sistemann fikk sin. Og når omtrent alle var ferdige, kom kaffen som servitøren tok bestilling på før de første dessertene kom på bordet.

Alt i alt en god opplevelse, maten er tross alt det viktigste.

Dato for besøk: oktober 2018
1  Takk, Dreamer804999
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. oktober 2018 via mobile enheter

Stedet hadde fått mange gode anmeldelser og jeg tok med samboeren min for å feire bursdagen hennes.

Betjeningen var utrolig hyggelige og tok oss godt imot fra første stund.

Jeg spiste snegler til forrett og la merke til at smakene ikke passet helt sammen, men gledet meg i stedet til hovedretten.

Bestilte lam og kjente med en gang at dette var perfekt mørt kjøtt, kudos til kokken der. Dessverre var smaken lite tilstedeværende og spennende.

Til prisen jeg betalte hadde jeg forventet betraktelig mer, eneste grunn til at karakteren endte på tre og ikke ned på to var betjeningen. All ære til de for å gjøre en strålende jobb!

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, akullis
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Mirabel, så også på

 

Har du vært i Mirabel? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din