“Fantastisk atmosfære”
Anmeldelse av Mirabel

Mirabel
Vurdert som nr. 39 av 2 069 Restauranter i Oslo
Omgivelser: Gamle Oslo
Beskrivelse: Mirabel restaurant & bar inviterer vi dere på en kulinarisk reise gjennom flere land, med sterk inspirasjon fra Middelhavslandene. Vi vil glede dere med både spesialiteter og à la carte retter tilberedt med kjærlighet og lang erfaring av vårt kjøkken. Med vår meny tenker vi både nytt og tradisjonelt. Vin utvalget står selvfølgelig i forhold til menyen så det finnes alltid gode alternativer som passer perfekt til maten. Visjonen vår er å gi våre gjester en opplevelse av en kulinarisk reise gjennom Middelhavslandene med alle de forskjellige smaker, tradisjoner og ikke minst den typiske lune atmosfæren. Velkommen!
Anmeldt 10. november 2018 via mobile enheter

Vi var en gjeng på syv stykker som bestilte bord på en kald høst kveld. Ikke alle kom samtidig, men vi ble tatt godt imot hele gjengen. Nydelig elg indrefilet, perfekt temperert. Beste sjokolade fouondant jeg har smakt. Men det beste, tålmodige servitører og avslappet stemning.

1  Takk, Vacation14357839436
Driss O, Guest Relations Manager på Mirabel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. desember 2018

Tusen hjertelig takk for utrolig flott tilbakemelding!
Vi setter veldig stor pris på at du gir oss omtale på Tripadvisor. På Mirabel jobber vi hver eneste dag med å opprettholde god kvalitet og service i alle ledd, og da er det utrolig stas å se at vi innfrir her.

1 0781 082 av 1 918 anmeldelser

Anmeldt 7. november 2018 via mobile enheter

Jeg og min mor besøkte Mirabel en ettermiddag i oktober. Stedet ser innbydende ut, flott plassert ved sjøen på Sørenga. Jeg er ikke noen stor tilhenger av planter i plast, men oppsettet utendørs ser allikevel lekkert ut.

Vi kom litt før rushet begynte, og det var få folk tilstede i restauranten. Personalet holdt på med litt rokkering av stoler osv, noe jeg fant støyende og unødvendig med gjester tilstede. Etterpå fortsatte dette oppe i 2. etasje. Hvorfor ikke da heller plassere gjestene lengst mulig unna, hvis man vet at dette må gjøres...

Interiøret er fint og stilrent, med detaljer i gull og svart. De samme fargene gikk igjen inne på toalettene (unisex).

Vi bestilte hvitløksbrød til forrett, noe vi etterpå angret på, da dette kom til bordet som en liten venterett også. Til hovedrett valgte jeg spaghetti a la carbonara, og min mor tok krydderinnbakt indrefilet. Spaghettien var god, men min mor ble dessverre skuffet. Det sto at den skulle serveres med grønnsaker fra Middelhavet, men grønnsakene besto for det meste av brekkbønner. Kanskje ikke det beste valget til indrefilet.. Vi hadde vært ute og spist et par uker tidligere, og hverken kjøttet eller de fløtegratinerte potetene kunne måle seg med det hun fikk da. Vi valgte å avslutte med creme brulee, og denne ble fint presentert. Smaken var litt «syntetisk», og man får ikke den runde gode smaken som i Frankrike.

Menyen på Mirabel er ganske omfattende, og man finner både fisk, kjøtt, pasta og pizza på menyen. Dette gjør da også at man kan bestille litt rimeligere retter. Servicen var bra, og kanskje kommer vi tilbake også. Håper da bare at kvaliteten på kjøttet er bedre.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, LineH79
Driss O, Guest Relations Manager på Mirabel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. november 2018

Hei Line, Dette var trist å lese og vi beklager så mye for dårlig mat opplevelse. Vi har høye krav til kjøkkenet vår, og slik skal det selvfølgelig ikke være hos oss . Takk for tilbakemelding.

Anmeldt 6. november 2018 via mobile enheter

Flott service og god mat. Rolig og avslappet stemning og servitørene sjekker jevnlig inn om alt går bra.

Takk, Roving62564327932

Anmeldt 6. november 2018 via mobile enheter

De er helt rå på Mirabel Sørenga! Makan til god service skal man lete lenge etter. Kreps og scampi fra øverste hylle. Anbefaler på det sterkeste.

1  Takk, 827albertinel

Anmeldt 6. november 2018 via mobile enheter

Dro med venninner for å feire bursdagen min. Var fantastisk service og utrolig god mat. Virkelig et sted jeg anbefaler:)

1  Takk, Christiane B

Reisende som så på Mirabel, så også på

Har du vært i Mirabel? Del dine erfaringer!