Kult lokale, variert meny og hyggelig personale! Utrolig hyggelig opplevelse! Dette stedet kan Anbefales!
1 038–1 042 av 1 865 anmeldelser
Maten var god, hyggelig atmosfære og veldig hyggelige ansatte:) tipp topp tommel opp. Ikke så altfor dyrt heller
Spiste middag her for å feire bursdag til to av venninnene mine. Utrolig fornøyd med service, mat og drinker! Følte oss ivaretatt fra vi kom inn døren. Fantastisk lokale, anbefaler alle som er i Oslo å ta en middag eller lunsj her.
De spilte også bursdagssangen som var veldig morsomt!
Her kommer vi definitivt tilbake😊
Maten var meget god Inkl.desserten fint og ryddig menykart med forskjellige retter, her bør alle finne noe dem liker og har lyst på.
Vi spiste to forskjellig indrefilet en innbakt med bacon og en krydder innbakt , veldig gode.Moderen spisested med høy stemning. Kunne i perioder bli litt mye lyd med høy musikk og høy prat. Men alt i alt bra. Greie priser.
Selvom vi var en gjeng på 11, så kunne vi velge fra ala carte menyen i stedet for selskapsmeny. Og det er veldig stort pluss fordi alle ønsket seg ulike retter. Servitøren fikk en utfordring med å finne vin, men var meget behjelpelig. Fikk også smake av den ene fordi han hadde så stor tro på den. Dessverre passet den ikke vår gane. Men maten kom raskt, og smake kjempe godt. Hadde gått hit igjen.