Fantastisk mat og service! Rikholdig meny som gir alle og enhver noe godt å spise. Kommer gjerne tilbake!
1 062–1 066 av 1 916 anmeldelser
Kult lokale, variert meny og hyggelig personale! Utrolig hyggelig opplevelse! Dette stedet kan Anbefales!
Maten var god, hyggelig atmosfære og veldig hyggelige ansatte:) tipp topp tommel opp. Ikke så altfor dyrt heller
Spiste middag her for å feire bursdag til to av venninnene mine. Utrolig fornøyd med service, mat og drinker! Følte oss ivaretatt fra vi kom inn døren. Fantastisk lokale, anbefaler alle som er i Oslo å ta en middag eller lunsj her.
De spilte også bursdagssangen som var veldig morsomt!
Her kommer vi definitivt tilbake😊
Maten var meget god Inkl.desserten fint og ryddig menykart med forskjellige retter, her bør alle finne noe dem liker og har lyst på.
Vi spiste to forskjellig indrefilet en innbakt med bacon og en krydder innbakt , veldig gode.Moderen spisested med høy stemning. Kunne i perioder bli litt mye lyd med høy musikk og høy prat. Men alt i alt bra. Greie priser.