“Rating av restaurant”
Anmeldelse av Mirabel

Mirabel
Omgivelser: Gamle Oslo
Beskrivelse: Mirabel restaurant & bar inviterer vi dere på en kulinarisk reise gjennom flere land, med sterk inspirasjon fra Middelhavslandene. Vi vil glede dere med både spesialiteter og à la carte retter tilberedt med kjærlighet og lang erfaring av vårt kjøkken. Med vår meny tenker vi både nytt og tradisjonelt. Vin utvalget står selvfølgelig i forhold til menyen så det finnes alltid gode alternativer som passer perfekt til maten. Visjonen vår er å gi våre gjester en opplevelse av en kulinarisk reise gjennom Middelhavslandene med alle de forskjellige smaker, tradisjoner og ikke minst den typiske lune atmosfæren. Velkommen!
Anmeldt 23. november 2018 via mobile enheter

Vi ble tatt veldig godt i mot! Hvis du leter etter en restaurant med ikke lang ventetid på maten og hyggelige servitører, er denne restauranten midt i blinkern! Fin restaurant opplevelse :)

1  Takk, May Irene A
Driss O, Guest Relations Manager på Mirabel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. desember 2018

Tusen hjertelig takk for utrolig flott tilbakemelding!
Vi setter veldig stor pris på at du gir oss omtale på Tripadvisor. På Mirabel jobber vi hver eneste dag med å opprettholde god kvalitet og service i alle ledd, og da er det utrolig stas å se at vi innfrir her.
Igjen tusen takk for fantastisk omtale - og velkommen tilbake!

1 0561 060 av 1 905 anmeldelser

Anmeldt 22. november 2018 via mobile enheter

Fantastisk mat og service! Rikholdig meny som gir alle og enhver noe godt å spise. Kommer gjerne tilbake!

1  Takk, Erik R
Anmeldt 22. november 2018 via mobile enheter

Kult lokale, variert meny og hyggelig personale! Utrolig hyggelig opplevelse! Dette stedet kan Anbefales!

1  Takk, 432ninib
Anmeldt 22. november 2018 via mobile enheter

Maten var god, hyggelig atmosfære og veldig hyggelige ansatte:) tipp topp tommel opp. Ikke så altfor dyrt heller

1  Takk, Sylvia H
Anmeldt 22. november 2018 via mobile enheter

Spiste middag her for å feire bursdag til to av venninnene mine. Utrolig fornøyd med service, mat og drinker! Følte oss ivaretatt fra vi kom inn døren. Fantastisk lokale, anbefaler alle som er i Oslo å ta en middag eller lunsj her.
De spilte også bursdagssangen som var veldig morsomt!
Her kommer vi definitivt tilbake😊

1  Takk, emilier849

Reisende som så på Mirabel, så også på

Har du vært i Mirabel? Del dine erfaringer!