“Mirabel- en fantastisk restaurant”
Anmeldelse av Mirabel

Mirabel
Omgivelser: Gamle Oslo
Beskrivelse: Mirabel restaurant & bar inviterer vi dere på en kulinarisk reise gjennom flere land, med sterk inspirasjon fra Middelhavslandene. Vi vil glede dere med både spesialiteter og à la carte retter tilberedt med kjærlighet og lang erfaring av vårt kjøkken. Med vår meny tenker vi både nytt og tradisjonelt. Vin utvalget står selvfølgelig i forhold til menyen så det finnes alltid gode alternativer som passer perfekt til maten. Visjonen vår er å gi våre gjester en opplevelse av en kulinarisk reise gjennom Middelhavslandene med alle de forskjellige smaker, tradisjoner og ikke minst den typiske lune atmosfæren. Velkommen!
Anmeldt 29. november 2018 via mobile enheter

Har hadd en meget flott opplevelse her på mirabel! Svært god service, og ikke minst ekstremt god mat til en god pris. Kan absolutt anbefales for både familier, venner og jobbmiddager.

1  Takk, Ida Y
Driss O, Guest Relations Manager på Mirabel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. desember 2018

Tusen hjertelig takk for utrolig flott tilbakemelding!
Vi setter veldig stor pris på at du gir oss omtale på Tripadvisor. På Mirabel jobber vi hver eneste dag med å opprettholde god kvalitet og service i alle ledd, og da er det utrolig stas å se at vi innfrir her.
Igjen tusen takk for fantastisk omtale - og velkommen tilbake!

1 0511 055 av 1 905 anmeldelser

Anmeldt 29. november 2018 via mobile enheter

Har hatt en fin kveld, veldig god mat, bra service og super bra atmosfære. Fin estetikk med fin musikk og veldig koselig sitteplasser!

1  Takk, Maya J

Tusen hjertelig takk for utrolig flott tilbakemelding!
Igjen tusen takk for fantastisk omtale - og velkommen tilbake!

Anmeldt 25. november 2018 via mobile enheter

Gikk innom Mirabel uten å ha planlagt det. Og snakk om å treffe blink. Enestående service fra vi kom inn døren. Alle som jobbet der var "drillet" på den samme måten, og var diskré, effektive og imøtekommende. Uten at vi hadde bestilt det eller planlagt det tok de også initiativ til å komme til bordet vårt med bursdagssang og oppmerksomhet, da de hadde fått med seg at vår datter fylte år. Dette gjorde et stort inntrykk på oss, og vi har allerede bestilt vårt neste besøk på dette flotte stedet. Snakk om å levere WOW til sine kunder.
Tusen takk!

3  Takk, NinaES2013
Anmeldt 23. november 2018 via mobile enheter

Vi var her på jentejulebord og hadde en kjempefin opplevelse. Anbefaler hjorten og sjokoladefondanten. Og servicen er kjempebra! Anbefales!

1  Takk, Thinka
Anmeldt 23. november 2018 via mobile enheter

Veldig god service, god mat og ikke lang ventetid på maten. Veldig fornøyd med opplevelsen her. Anbefaler virkelig.

1  Takk, LeneA309

Reisende som så på Mirabel, så også på

Har du vært i Mirabel? Del dine erfaringer!