Fint sted, rask og hyggelig betjening. Super god mat. Gjorde kvelden veldig fin. Kommer garantert tilbake!
953–957 av 1 757 anmeldelser
Vi hadde en veldig hyggelig julelunsj her. Lokalene var stilige, maten var meget god og betjening tok godt vare på oss!
Takk for besøket!
Hilsen JOYN
Tusen hjertelig takk for utrolig flott tilbakemelding!
Vi setter veldig stor pris på at du gir oss omtale på Tripadvisor. På Mirabel jobber vi hver eneste dag med å opprettholde god kvalitet og service i alle ledd, og da er det utrolig stas å se at vi innfrir her.
Igjen tusen takk for fantastisk omtale - og velkommen tilbake!
Stedet har supergod mat og atmosfære, rett ved sjøen og bryggekanten. kan absolutt anbefales. et must og en nytelse på en god sommerdag. Husk å ta med badetøy, en dukkert sjøen fra bryggekanten bør prøves :-)
Både lunsj og middag er bra, for alle kategorier solo, par, familie, bussines og venner.
Pris er helt OK for lunsj og middag. Ligger litt over middels.
Tusen hjertelig takk for utrolig flott tilbakemelding!
Igjen tusen takk for fantastisk omtale - og velkommen tilbake!
Hyggelig servise og god mat veldig hyggelig folk som jobber vi alle var veldig fornøyde med maten sees sikker igjen !
Takk til Mirabel, som gjorde kvelden min. Dere har fantastisk god energi, og byr masse på dere selv fra man kommer til man går. Alltid blid og positive mennesker, og maten er noe av det beste jeg har smakt. Ser frem til flere hyggelige opplevelser hos dere. Anbefales til alle som ønsker en uforglemmelig kveld, med god service og mat. :)