Koselig restaurant. Hyggelig personale og hyggelig atmosfære.
God mat tipp topp dessert. Bra med service.😀
Koselig restaurant. Hyggelig personale og hyggelig atmosfære.
God mat tipp topp dessert. Bra med service.😀
Tusen hjertelig takk for utrolig flott tilbakemelding!
Vi setter veldig stor pris på at du gir oss omtale på Tripadvisor. På Mirabel jobber vi hver eneste dag med å opprettholde god kvalitet og service i alle ledd, og da er det utrolig stas å se at vi innfrir her.
1 023–1 027 av 1 900 anmeldelser
Nydelig mat! Serviceinnstilte kelnere , veldig hyggelige - god stemning - når det trakk kaldt fra vinduene )-10grader- kom de Med deilige pledd
Dette var en koselig opplevelse! Var her på julebord, veldig bra mat med god vinliste. God atmosfære og betjening. Anbefales!
Meget god mat og hyggelig bevertning :) Fin beliggenhet ved vannkanten👍 God oppfølging fra servitørene og god hjelp hele veien!
Igjen tusen takk for fantastisk omtale - og velkommen tilbake!
God mat, hyggelig stemning. Føler seg velkommen. Jeg føler jeg har sagt det jeg må. Syns minst 100 tegn er litt mye. Spis her. Koselig og fint