Vi hadde en hyggelig middag her. Til tross for julebordssesong og litt ventetid, koste vi oss masse! :))))
1 011–1 015 av 1 914 anmeldelser
Fine lokaler med flott beliggenhet ved havet.
Var her på julebord, god mat og god service .
Anbefaler dette stedet. 👍🏼
I kveld var jeg på Mirabel for å feire min venninne, og både hovmester og servitørene tok oss veldig godt imot! Det var mange gjester på restauranten, men de hadde likevel god tid til å gi oss god service og en fin opplevelse hos dem. Min første gang på Mirabel, og jeg kommer garantert tilbake!
Vi var 8 jenter som kom hit for å spise dessert og servitørene sang bursdagssang for hun ene av oss som hadde bursdag. Veldig fin opplevelse med god dessert, hyggelige servitører og koselig stemning. Anbefaler absolutt Mirabel!
veldig bra folk som jobber der og bra musikk! God stemning og toppklasse betjening! Super opplevelse, absolutt verdt pengene