“Bursdagsfeiring”
Anmeldelse av Mirabel

Mirabel
Omgivelser: Gamle Oslo
Beskrivelse: Mirabel restaurant & bar inviterer vi dere på en kulinarisk reise gjennom flere land, med sterk inspirasjon fra Middelhavslandene. Vi vil glede dere med både spesialiteter og à la carte retter tilberedt med kjærlighet og lang erfaring av vårt kjøkken. Med vår meny tenker vi både nytt og tradisjonelt. Vin utvalget står selvfølgelig i forhold til menyen så det finnes alltid gode alternativer som passer perfekt til maten. Visjonen vår er å gi våre gjester en opplevelse av en kulinarisk reise gjennom Middelhavslandene med alle de forskjellige smaker, tradisjoner og ikke minst den typiske lune atmosfæren. Velkommen!
Anmeldt 17. januar 2019 via mobile enheter

Var her for å feire en bursdag. Utrolig vellykket. Både mat og service var på topp. Anbefales på det sterkeste.

1  Takk, ZuleikaO7

9961 000 av 1 914 anmeldelser

Anmeldt 17. januar 2019 via mobile enheter

Et romantisk sted for både familie og venner Kjempegod mat, atmosfære og ikke minst utrolig god service!

1  Takk, Godmat123
Anmeldt 17. januar 2019 via mobile enheter

Utrolig koselig sted å spise på med familie og venner. God service og fantastisk mat! Anbefales på det sterkeste!

1  Takk, Svarttelys
Anmeldt 15. januar 2019

Fantastisk fra start til slutt! Meget hyggelig servitører, rask servering, nydelig mat, gode priser!

2  Takk, mhamnes
Anmeldt 13. januar 2019 via mobile enheter

Ventet 25 minutter for å få et bord som var reservert, plaget meg ikke veldig men kanskje litt unødvendig.

Svært mange sitteplasser og det er trangt. Vårt bord var flyttet på, slik at vi endte med å ha folk gående forbi på begge sider dunkende borti oss. Forbered deg på høylytt bursdagssang, det skjer ofte! Ikke my cup of tea, men sikkert morsomt for de som har selskap. Men jeg ville ikke gått hit igjen for en date men kanskje et bursdagsselskap.

Maten er bra, men jeg blir så skuffet når man tilsetter en perfekt rett, en sursøt chilisaus fra flaske. Spar dere for det, for skalldyrene var så godt forberedt med fersk crispy salat. Man trenger ikke kjip chilisaus man kjøper i dagligvare da.

Skalldyrpasta, svært bra!! Litt trist med for tørt kjøtt i sjøkrepsen, men resten gjorde opp for det. Desserten var strålende!

Så for meg er det atmosfære og ikke mat som trekker ned, sett bort i fra chilisausen, selvfølgelig.

1  Takk, Janne V

Reisende som så på Mirabel, så også på

Har du vært i Mirabel? Del dine erfaringer!