Veldig hyggelig atmosfære, behagelig å sitte her. Drinkene var 10/10, og det vi spiste var kjempegodt.
367–371 av 1 900 anmeldelser
Utrolig fint sted å dra med venner/familie. God mat og drikke med snille og serviceinnstilte ansatte! Kommer definitivt tilbake.
Veldig hyggelig betjening, god service og deilig mat.
Var her på bursdagsfeiring for en venninne og siden hun var på toalettet første gang de kom ut for å synge bursdagssang, så tok de like så godt et nytt forsøk når hun var tilbake :)
Er litt dyrt, så er ikke en plass jeg kan spise på så ofte, men veldig koselig sted og kommer definitivt tilbake igjen når pengene lar seg gjøre.
Anbefales virkelig!
Hyggelig sted med god atmosfære og hyggelige ansatte! Veldig god mat og nydelige omgivelser med utsikt mot havet
Flott beliggenhet, bra utvalg på menyen, bra vinkart. Pent sted, selv toalettene var langt over snittet.
Det som trakk ned for oss var servicen. Misforståelser fra begynnelse til slutt. Bestilte en flaske Farris, fikk Villa Farris... Kelneren visste ikke hva Farris var men etter mye att og fram og forklaring forsto han til slutt at det var vann med bobler vi skulle ha. Rosevin ble forvekslet med rødvin. Av 4 kaffebestillinger var 2 feil... Å få påfyll var nesten umulig (er inkludert). En kelner var sur og arrogant.
En blanding av dårlige norskkunnskaper og ikke høre godt nok etter, bare svare ja uansett hva du sa og så løpe avgårde og gjøre noe helt annet.
Maten var velsmakende, frisk og pent anrettet. Men det hjelper ikke når service er så dårlig. Med god service hadde jeg gitt stedet en 5'er.
Å få betalt regningen og delt på 4 var også en umulig oppgave, så vi ordnet det selv i stedet.