Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Flott beliggenhet og god mat ”
Anmeldelse av Mirabel

Mirabel
Vurdert som nr. 30 av 1 592 Restauranter i Oslo
Prisklasse: USD 12 - USD 40
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Gamle Oslo
Beskrivelse: Mirabel restaurant & bar inviterer vi dere på en kulinarisk reise gjennom flere land, med sterk inspirasjon fra Middelhavslandene. Vi vil glede dere med både spesialiteter og à la carte retter tilberedt med kjærlighet og lang erfaring av vårt kjøkken. Med vår meny tenker vi både nytt og tradisjonelt. Vin utvalget står selvfølgelig i forhold til menyen så det finnes alltid gode alternativer som passer perfekt til maten. Visjonen vår er å gi våre gjester en opplevelse av en kulinarisk reise gjennom Middelhavslandene med alle de forskjellige smaker, tradisjoner og ikke minst den typiske lune atmosfæren. Velkommen!
Anmeldt 7. august 2020 via mobile enheter

Perfekt sted å spise en bedre middag i solnedgangen. Hyggelig og rask betjening. Maten var veldig god og stemningen på uteserveringen var rolig og koselig. God avstand mellom gjestene. Godt å komme seg ut av sentrum.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, JornXO
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1 460)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

5256 av 1 461 anmeldelser

Anmeldt 7. august 2020 via mobile enheter

Denne gangen klaffet alt
Kamskjell av en anna verden i skalldyr-forretten, og meget god mix-souvlaki. Etter et mindre bra forrige besøk, var besøket på Mirabel denne gangen heilt topp, inklusive en oppmerksom og blid kelner. Kommer snart tilbake!

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, bylineh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. august 2020 via mobile enheter

Feil serverings team på jobb i kveld. Etter flere positive opplevelser, så ble det en nedtur i kveld dessverre. Maten var bra, men når vi måtte vente 40 minutter før vi fikk bestille. Deretter tok det 1 time før maten kom. Vi var i godt selskap, så vi fikk tiden til å gå!! Bare synd å bli oversett!! Rot med drikke bestillingen også. Ros til kjøkkenet som leverer god mat. I dag var det maks stjerner, men pga at vi har vært fornøyd før, så gir jeg 3 ***

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, Freddy0088
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

Den første servitøren vi møtte var ikke hyggelig og ville gjøre alt veldig fort. Vi opplevde ikke at han hørte ordentlig etter når vi bestilte og ga oss ikke tid til å stille spørsmål. Når maten kom hadde de blanda sammen de to rettene vi hadde bestilt og jeg måtte sende maten tilbake til kjøkkenet to ganger før kjøttet var gjennomstekt enda jeg hadde sagt klart og tydelig fra om dette. En annen servitør kom og han beklaget så mye. Vi fikk gratis dessert som plaster på såret. Maten var smakfull og det var gode porsjoner.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, Asemiriam
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

Feiret bursdagen til en venninne der. En fikk servert feil mat, 3 stk fikk maten før de 3 siste. 2 fikk kald mat som hadde stått en god stunt, og sistemann fikk maten sin lenge etter oss andre. Maten var ok, helt middels. Med prisene de tar burde man kunne forvente bedre mat. Tok lang tid mellom hver gang servitørene kom til bordet, måtte hele tiden tilkalle dem selv. Feirer ikke her flere ganger.

Dato for besøk: juni 2020
4  Takk, T6993WGanne
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Mirabel, så også på

 

Har du vært i Mirabel? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din