Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Date”
Anmeldelse av Mirabel

Mirabel
Vurdert som nr. 33 av 1 600 Restauranter i Oslo
Prisklasse: USD 13 - USD 42
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Gamle Oslo
Beskrivelse: Mirabel restaurant & bar inviterer vi dere på en kulinarisk reise gjennom flere land, med sterk inspirasjon fra Middelhavslandene. Vi vil glede dere med både spesialiteter og à la carte retter tilberedt med kjærlighet og lang erfaring av vårt kjøkken. Med vår meny tenker vi både nytt og tradisjonelt. Vin utvalget står selvfølgelig i forhold til menyen så det finnes alltid gode alternativer som passer perfekt til maten. Visjonen vår er å gi våre gjester en opplevelse av en kulinarisk reise gjennom Middelhavslandene med alle de forskjellige smaker, tradisjoner og ikke minst den typiske lune atmosfæren. Velkommen!
Anmeldt 16. september 2020 via mobile enheter

Var der med kona.
Spiste pepper biff som var fantastisk liker meg der, for alltid god service. Perfekt atmosfære
Utsikten slår aldri feil på Mirable,
Takk for den nydelig opplevelsen

Dato for besøk: september 2020
1  Takk, 912yassir
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1 488)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

6064 av 1 488 anmeldelser

Anmeldt 29. august 2020 via mobile enheter

Var her igår og spiste hele familien. Jeg tok pasta med sjømat, som var ganske så skuffende. Pastaen var hard og veldig mye i forhold til sausen og sjømaten.. pizzaen som noen av de andre tok var veldig vanskelig å skjære siden knivene var så sløve. Torsken var god da. Vært her før flere ganger, og dette er ikke den beste middagen vi har fått her... Pleide å være bedre.

Jeg er å skuffet over menyen. Trodde det kun var en sommermeny som dere hadde, men dere har ikke skiftet tilbake enda. På nettet står det at dere har pasta med pesto og sjømat feks, og den er god! Og dessert så hadde dere ikke sjokoladefondant som dere har hatt tidligere (som også står på nettet at dere har) ...

servitøren var også borte hele tiden så vi satt veldig lenge etter vi hadde spist opp og ventet på at det skulle bli ryddet av og klar for dessert.. Vi kommer til å vente med å komme tilbake til dere får den vanlige menyen igjen :)

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, isabelberntsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. august 2020 via mobile enheter

Var her sammen med familie og venner. Hadde med barn. Ble godt tatt imot, og fikk god service og oppfølging av vennlige servitører under hele oppholdet på restaurantene. Beliggenheten er i ypperste klasse, og jeg mener at dette er det nye område å dra til når du er i byen. Barna fikk velsmakende pizza og pasta bolognese. De andre i følger spiste spaghetti ala Scampi. De mente at dette var en meget god rett og vil gi den score 9/10. Jeg bestilte Angus burger. Dette var en stor skuffelse, og tenker at her burde de klare å gjøre en bedre jobb. En kjedelig burger, på grensen til tør, og lite spennende salat og saus. Chipotlesaus skal være litt smak i etter min mening, det hadde den ikke. Denne var i grenseland overpriset også, med tanke på hva jeg fikk. Dette gjør at plassen her ikke får topp score.
Men jeg vil uten tvil dra hit igjen, og kan trygt anbefale denne restauranten.

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, Brikken82
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. august 2020

Har vært veldig fornøyd her tidligere, men synes det har tapt seg i det siste. Lokalet er flott, og det er kjempefint å sitte ute på en solfylt sommerdag.
De siste gangene jeg har vært her virker dog ikke som servitørene har helt oversikt. Muligens fordi det blir for mange folk på for få ansatte, men det ødelegger for helheten. Lang ventetid før vi fikk kontakt med en servitør, og en i følget ble ikke spurt hvordan hun ønsket biffen stekt, og da den kom var den overstekt. Ellers helt grei mat, men overpriset.

Dato for besøk: juni 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
4  Takk, mariealicemyhre
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. august 2020 via mobile enheter

Fantastisk service og veldig god mat! Gode drinker og generelt en veldig hyggelig og fresh stemning. Pene lokaler og behagelig seating.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, nk2314
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Mirabel, så også på

 

Har du vært i Mirabel? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din