“Birthday of my friend”
Anmeldelse av Mirabel

Mirabel
Vurdert som nr. 35 av 2 120 Restauranter i Oslo
Omgivelser: Gamle Oslo
Beskrivelse: Mirabel restaurant & bar inviterer vi dere på en kulinarisk reise gjennom flere land, med sterk inspirasjon fra Middelhavslandene. Vi vil glede dere med både spesialiteter og à la carte retter tilberedt med kjærlighet og lang erfaring av vårt kjøkken. Med vår meny tenker vi både nytt og tradisjonelt. Vin utvalget står selvfølgelig i forhold til menyen så det finnes alltid gode alternativer som passer perfekt til maten. Visjonen vår er å gi våre gjester en opplevelse av en kulinarisk reise gjennom Middelhavslandene med alle de forskjellige smaker, tradisjoner og ikke minst den typiske lune atmosfæren. Velkommen!
Anmeldt 26. september 2020

Veldig god mat, og fin musikk! Fikk en utrolig rolig og deilig føelse når jeg spiste. Det var en veldig god service!

2  Takk, P8113KQcelineb

Anmeldt 26. september 2020

kjempe god mat og hyggelige servitører. koselig musikk og fint inne og ute. pizzaen var kjempe god og maten så bra ut.

1  Takk, idawp

God mat og musikk
Bra opplevelse
Kom inn og ble velkommet med en hyggelig servitør og hadde en fin kveld

1  Takk, Haakno0308
Anmeldt 26. september 2020

Veldig koselig service, god mat og trivdes veldig med hele opplevelsen:)) var veldig hyggelige servitører som pratet med oss og passet på at vi var fornøyde.

1  Takk, Sofievistung
Anmeldt 26. september 2020

God mat, trivdes veldig godt!
Servicen var ekstremt bra
Servitørene var veldig gode og maten var kjempe god

1  Takk, Marte_borge

Reisende som så på Mirabel, så også på

Har du vært i Mirabel? Del dine erfaringer!