Super service, veldig god mat, god drikke og nydelige omgivelser. Anbefaler Mirabel Sørenga. 10/10 fra meg.
172–176 av 1 692 anmeldelser
En fantastisk kveld med Kazim som servitør. Vi kommer tilbake Vi storkosa oss hele kvelden. Bursdagsfeiring med venninner.
Perfekt service og like perfekt sommervær er et godt utgangspunkt for en vellykket kveld. Vår servitør Monika var oppmerksom, hyggelig og effektiv. Tross mye trafikk kom både mat og drikke raskt nok på bordet. Vi valgte hvitløksbrød (på størrelse med en pizza) og salater. Alt smakte godt, og vi ble akkurat passe mette. Husets viner var utmerket følge til. Vi kommer gjerne tilbake hit!
Alt i alt: Svært bra. Både voksne og barn var godt fornøyd. God service. Hyggelig personale. Fin uteservering på Sørenga.
Treg service. Ventet altfor lenge på maten. Da den endelig kom måtte vi vente enda lenger på ny drikke. Maten var middelmådig, hadde gjort det bedre selv. Hyggelig og velmenende ryddehjelp, men kelneren var treg, uten initiativ og uten oversikt. God beliggenhet.