“Eventyrlig mat- opplevelse ”
Anmeldelse av Mirabel

Mirabel
Vurdert som nr. 37 av 2 110 Restauranter i Oslo
Omgivelser: Gamle Oslo
Beskrivelse: Mirabel restaurant & bar inviterer vi dere på en kulinarisk reise gjennom flere land, med sterk inspirasjon fra Middelhavslandene. Vi vil glede dere med både spesialiteter og à la carte retter tilberedt med kjærlighet og lang erfaring av vårt kjøkken. Med vår meny tenker vi både nytt og tradisjonelt. Vin utvalget står selvfølgelig i forhold til menyen så det finnes alltid gode alternativer som passer perfekt til maten. Visjonen vår er å gi våre gjester en opplevelse av en kulinarisk reise gjennom Middelhavslandene med alle de forskjellige smaker, tradisjoner og ikke minst den typiske lune atmosfæren. Velkommen!
Anmeldt 14. juni 2023

Eventyrlig god mat og gode råvarer. Fantastisk service og hyggelig atmosfære i restauranten. Tilgjengelige servitører til enhver tid :)

Takk, Stine J

Anmeldt 14. juni 2023

Veldig bra service og god mat! Servitørene er veldig høggelig og tilgjengelig hele tiden. Anbefaler virkelig

Takk, karoline F
Anmeldt 11. juni 2023 via mobile enheter

Det startet dårlig med kaotisk mottagelse. Personalet stod å så på oss, hovmesteren var borte. Så ble tatt med til et skittent bord, Der en stod å så på mens den andre vasket i slow motion!virket uprofesjonelt og uorganisert, ansatte løp rundt hverandre og virket ikke helt å skjønne hva de skulle. Vi bestilte sjøkreps og carpaccio til forrett. Fikk en bitte liten sjøkreps. Gode smaker og carpaccioen var god. Til hovedrett bestilte vi hjortemedaljong og chateaubriand. Katastrofe: grusom anrettet😱 Så ut som maten var kastet på tallerken. Tallerkenene var de merkeligste jeg har sett og helt malplassert! Det var garantert ikke en Chateaubriand vi fikk. Så ut som en dårlig ytrefilet. Dette ga vi tilbakemelding om uten at det ble tatt tak i. Vi bestilte med bearnaise men fikk peppersaus. Da vi klagde og sendte fatene i retur, kom de tilbake med kald og ihvertfall ikke «hjemmelaget» bearnaise. Kjøttet var lite mørt, Grønnsakene alt for lite kokte. Servicen var kaotisk og jeg tror det bar minst 5-6 ulike personer som var innom bordet. Spurte du etter å bestille vin underveis, måtte en ny kelner hetes for å ta opp den bestillingen. Bråkete miljø og kaotisk plass.

Takk, Knut B
Anmeldt 7. juni 2023 via mobile enheter

Dett er noe av det verste jeg har opplevd noen gang. En kelner gjorde desverre en feil og tok med seg en halvfull flaske hvitvin og tømte den ut, et hendelig uhell. Erstatte det med en ny flaske var de derimot ikke veldige villige til, til tross for at de gjorde en åpenbar feil. Etter litt diskusjon kommer de derimot med en ny flaske til oss. Da vi skal betale regningen så har de satt opp ting vi ikke har bestilt, da jeg påpeker det sier de at de satt det opp fordi de ville ha betalt for deler av flasken de kom med. Jeg ber om å få snakke med sjefen og lurer på om dette er vanlig måte å gjøre ting på her, noe som resulterer i at han skjeller oss ut og ber oss aldri komme tilbake. Desverre så har stedet en veldig fin lokasjon, men jeg vill anbefale alle å styre unna dette stedet med Oslos mest uspiselige restaurantsjef. Maten er dessuten middelmådig og overpriset, så ingen grunn til å besøke stedet. Gå til naboen dersom du skal spise på Sørenga.

Takk, Lagopusrex
Anmeldt 2. juni 2023

Fantastisk god mat og flott utsikt. God atmosfære. God service og effektiv ringeknapp på kelnere. 10/10 :)

Takk, April S

Reisende som så på Mirabel, så også på

Har du vært i Mirabel? Del dine erfaringer!