“Dårlig oversikt.”

Mirabel
Vurdert som nr. 35 av 2 121 Restauranter i Oslo
Fortreffelighetsbevis
Omgivelser: Gamle Oslo
Beskrivelse: Mirabel restaurant & bar inviterer vi dere på en kulinarisk reise gjennom flere land, med sterk inspirasjon fra Middelhavslandene. Vi vil glede dere med både spesialiteter og à la carte retter tilberedt med kjærlighet og lang erfaring av vårt kjøkken. Med vår meny tenker vi både nytt og tradisjonelt. Vin utvalget står selvfølgelig i forhold til menyen så det finnes alltid gode alternativer som passer perfekt til maten. Visjonen vår er å gi våre gjester en opplevelse av en kulinarisk reise gjennom Middelhavslandene med alle de forskjellige smaker, tradisjoner og ikke minst den typiske lune atmosfæren. Velkommen!
Anmeldt 4 uker siden

Dårlig oversikt. Vi har bestilt på forhånd men likevel stå lenge for å vente at andre skal få plassert seg. Hva er meningen med å bestille på forhånd mår du venter at de som har ikke bestilt seg på forhånd skulle plassere seg. Det virket som det er bare en person som har ansvar for å ta i mot og finne bord plassering og dette er på en fredag der man kan forvente mange kunder. Også vi bestilte to pizza en som barnemeny, pasta med scampi, og hjort. Foret hadde vi også og drinks før middagen skal da serveres. Hovedretten kom 45 minutter forsent. Det kunne jeg forstå hvis det tar litt tid, men 3 andre bord som kom etter oss fikk bestillingen deres før oss! Så vi sat der og høre at barna er sultne. Jeg lager mat og vet det kan være hektisk men 2 pizza og pasta kan ikke være så lenge! Særlig når du ser at andre får det samme bestilling. Maten jeg fikk var god, men at den kom forsent gjorde at stemningen rundt bordet ble dårlig. Opplevelsen gjør at jeg ikke skal komme tilbake ditt.

Dato for besøk: september 2024
Takk, jpangsiw

Anmeldt 28. juli 2024

Deilig middag hos Mirabel en regntung dag fredag den 26.juli.
Veldig flott restaurant med topp atmosfære.
Snegler i Hvitløksmør som forrett. Deretter en herlig Hjortefilet med tilbehør som hovedrett. Det ble en Tiramisu dessert også, etterfulgt av Kaffe og en Braastad Cognac. Effektiv betjening ( Kanskje litt mer smil hadde gjort seg)

Takk, 587vidarj
Anmeldt 21. juli 2024

Veldig god mat, vil gi det terningkast 6. Servicen var ikke god. Vi bestilte biff med fløtegratinerte poteter som tilbehør, men dette ble ikke servert før 5 minutter etter vi fikk biffen. I tillegg ventet vi i 55 minutter på å få betale, knappene man skal trykke på for «servie» var bare tull. Servitørene gikk forbi oss flere ganger, men vi fikk ikke kontakt med de da de kun så rett fram.

• Atmosfære
1  Takk, Sandra N
Anmeldt 19. juli 2024

En nydelig kveld i flott sommervær. Ble møtt med smil og vennlighet. Fantastisk meny fra forrett til dessert. Meget gode og blide servitører, les Lene😁
Kommer helt klart tilbake

• Atmosfære
Takk, Mini J
Anmeldt 18. juni 2024 via mobile enheter

Vi var en gjeng som booket bord i mai. God dialog på mail. Fikk veldig bra bord. Og maten var kjempegod! Men opplevelsen var at de hadde null kontroll, ble servert dessert uten at det var bestilt, som de måtte ta tilbake. Fikk ikke drikke, mente de hadde gitt ut den, men det så vi på glassene at de ikke hadde (fordi de tok ikke av bordene underveis). De ble irriterte på oss når de så de skjønte at vi hadde rett. Vi betalte 21.000,- den kvelden og hadde forventet bedre service enn dette. Vi sendte dem en mail noen dager etterpå med en tilbakemelding og den ble aldri besvart. Så alt i alt, en dårlig opplevelse på denne restauranten. Sikkert bra hvis man er få personer, men som gruppe vil jeg ikke anbefale restauranten.

Dato for besøk: mai 2024
Takk, sinemaris

Reisende som så på Mirabel, så også på

Har du vært i Mirabel? Del dine erfaringer!