Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“👍”
Anmeldelse av Osushi

Osushi
Vurdert som nr. 438 av 1 592 Restauranter i Oslo
Restaurantdetaljer
Anmeldt 15. desember 2018 via mobile enheter

Alltid god mat og fine lokaler. Hyggelig betjening og rask service. Maten kommer kjapt og smaker alltid helt topp. En av de beste sushirestaurantene i Oslo.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, Camilla T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (19)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1317 av 19 anmeldelser

Anmeldt 11. desember 2018 via mobile enheter

Veldig god sushi. God størrelse i forskjellige sushibiter.
Hvis man bruker appen så trenger man ikke å vente bestillingen sin veldig lenge.
Har bare tatt take away, men ser ut at det er rent og ryddig der.

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, Minna T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. september 2018

Vi har bestilt sushi herfra flere ganger nå som takeaway og er superfornøyde. Veldig god sushi til en rimelig pris og kjempehyggelig personale. Du kan også gjerne sitte ned og spise for det er kjempekoselige lokaler. Kan absolutt anbefales.

Dato for besøk: september 2018
    • Verdi
    • Mat
1  Takk, Vibeke S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. mai 2018

Jeg bruker Osushi jevnlig, og hovedsakelig til takeaway. Sushien deres er god. Lokalet og betjeningen er dessuten trivelig, og det er absolutt en plass som er verdt ett besøk.

Dato for besøk: april 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, 981_sas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. februar 2018 via mobile enheter

Fantastisk spisested og sushi-Anbefales på det sterkeste og stiller seg i samme klasse som de beste sushien in town.

Dato for besøk: februar 2018
Takk, annsN8830VW
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Osushi, så også på

 

Har du vært i Osushi? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din