Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ekstremt god sushi, og veldig bra service!”
Anmeldelse av Osushi

Osushi
Vurdert som nr. 412 av 1 552 Restauranter i Oslo
Restaurantdetaljer
Anmeldt 27. august 2021

Vi bestiller alltid sushi herfra i jobbsammenheng, og vi har aldri blitt skuffet over kvaliteten og smaken av sushien fra Osushi. Vi velger å dra langt for å hente sushien herfra istedenfor sushibutikker i nærheten. Utrolig hyggelige service også. Anbefaler på det sterkeste!

Dato for besøk: august 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Tien H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (20)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

15 av 20 anmeldelser

Anmeldt 27. mai 2020

Dette er en fin sushi-resturant hvor jeg alltid blir fornøyd med den dritgode sushien.
Hver eneste gang vi spiser her blir vi fornøyd!

Anbefales å spise her!

Dato for besøk: april 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
4  Takk, Hostepop
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 10. desember 2019 via mobile enheter

Knallgod thaimat, med rikelige porsjoner. Hyggelig betjening og koselige lokaler. Absolutt å anbefale!

Dato for besøk: desember 2019
1  Takk, gurolisbethd
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. oktober 2019 via mobile enheter

Alt er på topp. Det som er viktigst for meg kvaliteten er alltid utmerket i alle detaljer. Nydelig smak. Kafeen bruker appen som viser fram maten som den er og gjør bestillings og henting enkel. Hyggelig og hjelpsom betjening.

Dato for besøk: oktober 2019
1  Takk, mariakK1397WT
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. august 2019 via mobile enheter

Veldig god mat, hyggelig betjening og fine lokaler. Anbefales
Hvis jeg skulle satt fingeren på en liten detalj så er det at de ikke er veldig tilgjengelige på telefon.

Dato for besøk: august 2019
Takk, 9bj_rnarl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Osushi, så også på

 

Har du vært i Osushi? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.