“Deilig mat ned trappene”
Anmeldelse av Shanghai 2K18

Shanghai 2K18
Omgivelser: Sentrum
Beskrivelse: kinesiske restauranten Shanghai 2K18 åpent den 2.jan 2018! Vi serverer tradisjonelt kinamat med rot i forskjellige steder fra våre opplevelsesfylt land, og ønsker å ta med dere på en kulinarisk opplevelse uten like. Vi ligger 30 meter fra Oslo´s velstående gågate Karl Johan.Ta en enkel lunsj, en pause fra shoppingturen, en middag når hverdagen blir for mye og når du føler for det.
Anmeldt 6. desember 2018 via mobile enheter

God middag i trivelige lokaler. Maten, som kom raskt på bordet, var smakfull. Hyggelige og serviceinnstilte ansatte.

Takk, benimads71

Anmeldt 28. november 2018 via mobile enheter

Kanskje den beste kinamaten vi har spist, og veldig god dessert. Intim atmosfære. Crispy duck i en slags pannekake var spesielt godt.

Takk, Explorer29257173826
Anmeldt 21. november 2018 via mobile enheter

Veldig fin opplevelse med kjempegid mat. Servitørene var hyggelige og imøtekommende, men kunne med fordel vært en anelse mer på for å spørre om drikke og dessert.
Kan absolutt anbefales.

Takk, Tjessheim
Anmeldt 18. oktober 2018

Hadde bryllupetsmiddag der med over 30 persjoner. Vedlig god mat og hyggelig folk. Kjempe fornøyd med servert. ;)

Dato for besøk: mars 2018
Takk, Cong C
Anmeldt 18. oktober 2018 via mobile enheter

Flotte omgivelser, super service og veldig god mat. Spiste lam i 5-spicesaus denne gangen, og det var et ypperlig valg. Jeg skal absolutt tilbake hit!

2  Takk, Dan Remi M

Reisende som så på Shanghai 2K18, så også på

Har du vært i Shanghai 2K18? Del dine erfaringer!