Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dårlig service ”
Anmeldelse av Shanghai 2K18

Shanghai 2K18
Vurdert som nr. 28 av 1 695 Restauranter i Oslo
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: kr 75 - kr 388
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Sentrum
Beskrivelse: kinesiske restauranten Shanghai 2K18 åpent den 2.jan 2018! Vi serverer tradisjonelt kinamat med rot i forskjellige steder fra våre opplevelsesfylt land, og ønsker å ta med dere på en kulinarisk opplevelse uten like. Vi ligger 30 meter fra Oslo´s velstående gågate Karl Johan.Ta en enkel lunsj, en pause fra shoppingturen, en middag når hverdagen blir for mye og når du føler for det.
Anmeldt 31. desember 2018 via mobile enheter

Kjempe dårlig. Vi var 9 stykker som var alle enige om at det var så dårlig service. Det stank i hele restauranten å det lukta bedre på toalettene! Vi spurte 5 ganger om når vi får maten å de servitørene var bare opptatte av å vaske bordene isteden for å hjelpe oss.. dette er garantert den dårligste restauranten i hele Norge, kysten rundt!!!

Dato for besøk: desember 2018
4  Takk, kamlagh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (436)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

114118 av 436 anmeldelser

Anmeldt 6. desember 2018 via mobile enheter

God middag i trivelige lokaler. Maten, som kom raskt på bordet, var smakfull. Hyggelige og serviceinnstilte ansatte.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, benimads71
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. november 2018 via mobile enheter

Kanskje den beste kinamaten vi har spist, og veldig god dessert. Intim atmosfære. Crispy duck i en slags pannekake var spesielt godt.

Dato for besøk: november 2018
Takk, Explorer29257173826
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. november 2018 via mobile enheter

Veldig fin opplevelse med kjempegid mat. Servitørene var hyggelige og imøtekommende, men kunne med fordel vært en anelse mer på for å spørre om drikke og dessert.
Kan absolutt anbefales.

Dato for besøk: november 2018
Takk, Tjessheim
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. oktober 2018

Hadde bryllupetsmiddag der med over 30 persjoner. Vedlig god mat og hyggelig folk. Kjempe fornøyd med servert. ;)

Dato for besøk: mars 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Cong C
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Shanghai 2K18, så også på

 

Har du vært i Shanghai 2K18? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.