Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Innbydende sted med god mat”
Anmeldelse av Shanghai 2K18

Shanghai 2K18
Vurdert som nr. 24 av 1 556 Restauranter i Oslo
Prisklasse: USD 8 - USD 32
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Sentrum
Beskrivelse: kinesiske restauranten Shanghai 2K18 åpent den 2.jan 2018! Vi serverer tradisjonelt kinamat med rot i forskjellige steder fra våre opplevelsesfylt land, og ønsker å ta med dere på en kulinarisk opplevelse uten like. Vi ligger 30 meter fra Oslo´s velstående gågate Karl Johan.Ta en enkel lunsj, en pause fra shoppingturen, en middag når hverdagen blir for mye og når du føler for det.
Anmeldt 3. august 2021 via mobile enheter

Selv om restauranten ligger i en kjeller er den innbydende og moderne. Vi fikk veldig god service og veldig god mat. Herlig sprøstekt and var favoritten, men vi fikk også en god biffgryte, herlige sprøstekte reker og vårruller. Hit kommer vi gjerne tilbake

Dato for besøk: juli 2021
Takk, Annette E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (277)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

3034 av 277 anmeldelser

Anmeldt 28. juli 2021

Kom over restauranten helt tilfeldig på google maps og det overrasket over all forventning! Forretten med sizchuan suppe var det beste av suppe jeg har smakt.

Hovedrettene vi valgte var av pepperbiff, biff i chilli olje og sprøstekt kylling i sursøt var alle originale, nye fortreffelige smaker som jeg håper jeg kan komme tilbake snart og gjenta.

Anbefaler og cocktailsene deres

Dato for besøk: juli 2021
1  Takk, Kjartanelskerrisotto
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. juli 2021 via mobile enheter

Nydelig nydelig nydelig.
Hadde aldri trodd at ned den trappa skulle det være en så stilig restaurant med sååå god mat.
Hyggelig betjening som var veldig oppmerksom var også et stort pluss. Skulle ønske vi bodde nærmere denne spiseplassen

Dato for besøk: juni 2021
Takk, sigrido224
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. juli 2021

Nydelig mat og veldig bra service. Anbefales på det sterkeste til alle som ønsker å spise kvalitetsmat fra det kinesiske kjøkken

Dato for besøk: juli 2021
1  Takk, Martepang
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. juli 2021

Sentralt i Oslo, billig, men god mat, hyggelig personale, fantastiske cocktails; er det noe denne restauranten mangler?

Familie på 5: 10-50 år, noen mer kresne enn andre, men aldri hatt noe problemer med maten her. Restauranten gir en god og koselig hjemfølelse samtidig som servitørene er profesjonelle og raske til å hjelpe og servere alle bord. Anbefaler å bestille bord på forhånd da det fort blir fylte bord ved hvertfall middagstidene vi har pleid å spise der. Om du ikke vet hva du vil spise er servitørene mer enn villige til å anbefale deg noe etter din smak. Flinke kokker som gjør sterke retter mildere for de som ikke spiser sterkt, og aldri hatt noe problemer med å fjerne visse ingredienser pga. allergi. Her er kundeservicen på topp!

Et av mine favorittrestauranter å dra til etter en lang dag siden de åpnet; og skal utrolig mye til for at det skal endres på. Anbefales MEGET STERKT!

Dato for besøk: juli 2021
1  Takk, 304nghil
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Shanghai 2K18, så også på

 

Har du vært i Shanghai 2K18? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.