Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“En hyggelig opplevelse”
Anmeldelse av Shanghai 2K18

Shanghai 2K18
Vurdert som nr. 23 av 1 552 Restauranter i Oslo
Prisklasse: USD 8 - USD 32
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Sentrum
Beskrivelse: kinesiske restauranten Shanghai 2K18 åpent den 2.jan 2018! Vi serverer tradisjonelt kinamat med rot i forskjellige steder fra våre opplevelsesfylt land, og ønsker å ta med dere på en kulinarisk opplevelse uten like. Vi ligger 30 meter fra Oslo´s velstående gågate Karl Johan.Ta en enkel lunsj, en pause fra shoppingturen, en middag når hverdagen blir for mye og når du føler for det.
Anmeldt 20. august 2021 via mobile enheter

Veldig god mat, den kom raskt og de var flinke til å sjekke innom om vi trengte noe uten å bli for mye.
Veldig moderne og pent lokale med god atmosfære.

Dato for besøk: august 2021
Takk, Camilla290
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (278)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2731 av 278 anmeldelser

Anmeldt 10. august 2021 via mobile enheter

Nydelig mat,store gode porsjoner.
Bestilte 6 forskjellige retter og alle fikk maten tilnærmet samtidig.
Ingenting å utsette på noe

Dato for besøk: august 2021
Takk, Snigkongen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. august 2021 via mobile enheter

Kjempegod mat, alle var veldig fornøyde med både mat og drikke. Fikk også gratis dessert da vi var der å feiret bursdag som var veldig hyggelig! Hyggelige servitører også. Kan anbefale på det sterkeste!

Dato for besøk: august 2021
Takk, Cethnam
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. august 2021 via mobile enheter

Selv om restauranten ligger i en kjeller er den innbydende og moderne. Vi fikk veldig god service og veldig god mat. Herlig sprøstekt and var favoritten, men vi fikk også en god biffgryte, herlige sprøstekte reker og vårruller. Hit kommer vi gjerne tilbake

Dato for besøk: juli 2021
Takk, Annette E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. juli 2021

Kom over restauranten helt tilfeldig på google maps og det overrasket over all forventning! Forretten med sizchuan suppe var det beste av suppe jeg har smakt.

Hovedrettene vi valgte var av pepperbiff, biff i chilli olje og sprøstekt kylling i sursøt var alle originale, nye fortreffelige smaker som jeg håper jeg kan komme tilbake snart og gjenta.

Anbefaler og cocktailsene deres

Dato for besøk: juli 2021
1  Takk, Kjartanelskerrisotto
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Shanghai 2K18, så også på

 

Har du vært i Shanghai 2K18? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.