Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God og minneverdig middag.”
Anmeldelse av Shanghai 2K18

Shanghai 2K18
Vurdert som nr. 25 av 1 555 Restauranter i Oslo
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 7 - USD 28
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Sentrum
Beskrivelse: kinesiske restauranten Shanghai 2K18 åpent den 2.jan 2018! Vi serverer tradisjonelt kinamat med rot i forskjellige steder fra våre opplevelsesfylt land, og ønsker å ta med dere på en kulinarisk opplevelse uten like. Vi ligger 30 meter fra Oslo´s velstående gågate Karl Johan.Ta en enkel lunsj, en pause fra shoppingturen, en middag når hverdagen blir for mye og når du føler for det.
Anmeldt 29. september 2021 via mobile enheter

Middag med kolleger. Var litt skeptisk når vi gikk ned trappa og så inn i nesten tomt lokale, men når vi kom inn ved baren var det masse gjester i restauranten. God service med gode anbefalinger gjorde at vi bestilte 2 forretter og 3 hovedretter som vi kunne dele. Wow. Gode krispe grønnsaker, tydelige smaker, bra kjøtt og fisk. Og store porsjoner. Både sterke og mindre sterk rett var balanserte og gode. Oppfølging underveis med vann, øl, ekstra ris mv var bra og ikke for påtrengende. Bra tilstrømning av gjester hele tiden. Tydelig et populært sted. Dette er et sted vi kommer tilbake til.

Dato for besøk: september 2021
Takk, 172gunnar_
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (287)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2226 av 287 anmeldelser

Anmeldt 26. september 2021

Veldig gode hovedretter, mørt og godt kjøtt. Hyggelig betjening, men trege servitører. 120,- for 3 stykk friterte scampier til forrett oppevdes dyrt. Veldig fint inventar, koselig sted.

Dato for besøk: september 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Siri N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 19. september 2021 via mobile enheter

Vennegjeng på tur . Vi fikk en utrolig god velkomst av blide hyggelige ansatte . Alle bestilte ulike retter og det var rett og slett nydelig mat Smakene i rettene var helt utrolig og servicen wow sier jeg

Dato for besøk: september 2021
Takk, monan224
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. september 2021

Anbefales på d varmeste. Her treffer du mange kinesere som spiser og det er en god grunn til. Maten er fantastisk god, store porsjoner og veldig god service. Fin atmosfære selv om den ligger i underetasjen. Drikken er også veldig god, har du ikke prøvd kinesisk øl anbefales Den.

Dato for besøk: september 2021
Takk, 72Nord
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. september 2021 via mobile enheter

Utrolig god service og mat! God oppfølging under måltidet, og smakfull mat i alle varianter.
Anbefales! :)
Hilsen fra Trondheim :)

Dato for besøk: september 2021
Takk, kineep
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Shanghai 2K18, så også på

 

Har du vært i Shanghai 2K18? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.