Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ekte Kinesisk mat”
Anmeldelse av Shanghai 2K18

Shanghai 2K18
Vurdert som nr. 25 av 1 572 Restauranter i Oslo
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 8 - USD 31
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Sentrum
Beskrivelse: kinesiske restauranten Shanghai 2K18 åpent den 2.jan 2018! Vi serverer tradisjonelt kinamat med rot i forskjellige steder fra våre opplevelsesfylt land, og ønsker å ta med dere på en kulinarisk opplevelse uten like. Vi ligger 30 meter fra Oslo´s velstående gågate Karl Johan.Ta en enkel lunsj, en pause fra shoppingturen, en middag når hverdagen blir for mye og når du føler for det.
Anmeldt 6. november 2021

Når du ønsker å spise ekte kinesisk mat er dette supert. Fantastisk service. Bra priser. Og de har barnemeny i tillegg. Anbefaler pekinganka og nr 10 i menyen om du ønsker litt sterk mat.
Veldig nøyd med vår restaurantopplevelse.

Dato for besøk: november 2021
Takk, 856teresiaw
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (298)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2226 av 300 anmeldelser

Anmeldt 27. oktober 2021 via mobile enheter

Her har de et stort utvalg av god, autentisk kinesisk mat, samt mange gode cocktails! Hadde en tipp topp opplevelse her i fine lokaler med deilig mat, drikke og dessert, i tillegg til super service med god oppfølging under måltidet:)

Dato for besøk: juli 2021
Takk, eliwoo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 25. oktober 2021 via mobile enheter

Skulle feire samboeren sin bursdag, og valgte denne restauranten pga. mange gode anmeldelser på TripAdvisor.
Da vi kom fikk vi et bord «midt i trafikken», og spurte om vi kunne få sitte ved et bord lenger inne i restauranten. Det kunne vi ikke. Senere kom det et annet par som fikk velge fritt mellom to fine bord innerst i lokalet.
Deretter fikk jeg cola light i stede for cola. En liten ting, men en liten ting av flere.. forretten var enkelt og greit fritert reke, med en enkel salat med thousand Island dressing over, og en sursøt saus som smakte ketchup. Dette kan man få mange steder. Hovedretten min var visst helt lik - bare byttet ut med fritert and (med mye fett) i stede for reke. Denne retten kostet 288kr. Samboers mat var litt mer spennende, men retten inneholdt mye fett og lite kjøtt. Vi bestemte oss for å ta desserten et annet sted.

Dessverre ikke den autentiske kinesiske følelsen vi hadde håpet på, og heller ikke den bursdagsfeiringen vi hadde håpet på.

Men - veldig hyggelige servitører!

Dato for besøk: oktober 2021
1  Takk, IMT92
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. oktober 2021 via mobile enheter

Beste asiatisk mat jeg har smakt. Super service!
Det var greie priser, og koselig restaurant. Følte jeg faktisk var i Asia.

Dato for besøk: oktober 2021
Takk, Culture23103808377
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. oktober 2021 via mobile enheter

Har spist stekte nudler der et par ganger. Noen ganger er nudlene for oljete, ellers var det godt. Servicen var god, lokalene var fine.

Dato for besøk: oktober 2021
1  Takk, Navigator39558734154
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Shanghai 2K18, så også på

 

Har du vært i Shanghai 2K18? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.