“Ble både gledelig overrasket og skuffet”
Anmeldelse av Shanghai 2K18

Shanghai 2K18
Vurdert som nr. 29 av 2 122 Restauranter i Oslo
Omgivelser: Sentrum
Beskrivelse: kinesiske restauranten Shanghai 2K18 åpent den 2.jan 2018! Vi serverer tradisjonelt kinamat med rot i forskjellige steder fra våre opplevelsesfylt land, og ønsker å ta med dere på en kulinarisk opplevelse uten like. Vi ligger 30 meter fra Oslo´s velstående gågate Karl Johan.Ta en enkel lunsj, en pause fra shoppingturen, en middag når hverdagen blir for mye og når du føler for det.
Anmeldt 3. mars 2024 via mobile enheter

Gledet oss til god middag etter en tur på teateret. Det var travelt på restauranten men vi hadde bestilt bord. Det første bordet vi ble tilbudt var ikke bra men vi fikk heldigvis byttet til et bedre. Rart at ikke restauranter tilbyr de beste bordene til par som skal ut og kose seg. Vi bestilte vårruller til forrett som var nydelige. Til hovedrett bestilte vi woked biff og Crispy Duck. Biff retten var kjempegod, men Crispy Duck kan jeg dessverre ikke anbefale. Pannekakene var deigete og sammenklistret og ikke gode. Anda var for så vidt god men så vidt lunken. Det var også noen smakløse fritere potetstrimler til som jeg godt kunne unngått.

Dato for besøk: mars 2024
Takk, Solveig K

Anmeldt 15. januar 2024 via mobile enheter

En eksplosjon av nydelige smaker. Fra mat til drikke. Og du fikk MYE mat på tallerkenen.
Startet me Crispy kataifi med kongereker og gåselever, en aldeles nydelig forret. Som hovedrett AND med brun saus, fantastisk,, denne retten var så stor at 2 stk ikke hadde hatt problem med å dele på denne.Min partnet gikk for kylling med cashew nøtter og sweet chili saus. Og vi sluttet kvelden med en cocktail Shanghai med chili. En utrolig god kombinasjon .Restauranten lå i en underetg og hadde moderne tidsriktig interiør, men samtidig intim og koselig Anbefales på det sterkeste om dere er glad i Kinesisk mat

Dato for besøk: januar 2024
Takk, 958ingerl
Anmeldt 25. desember 2023 via mobile enheter

Koselig atmosfære, stille god service!
Meget god mat med proff dandert
Malawok meny var konge! Mat merket sterkt var det også! En memory lane verdig

Dato for besøk: august 2023
Takk, RuneF51
Anmeldt 21. november 2023

Veldig god mat.rask og hyggelig betjening.Hyggelige og flotte lokaler og renslige.anbefales på sterkeste

Dato for besøk: november 2023
Takk, Pål I
Anmeldt 31. oktober 2023 via mobile enheter

Nydelig mat, god stemning ( til tross for at dette var en helt alminnelig mandag) og hyggelig betjening👍 d

Dato for besøk: oktober 2023
Takk, Passport00631198058

Reisende som så på Shanghai 2K18, så også på

Har du vært i Shanghai 2K18? Del dine erfaringer!