Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Booking.comUSD 125
PricelineUSD 138
Hotels.comUSD 126
CheapTicketsUSD 126
Orbitz.comUSD 126
eDreamsUSD 125
Se alle 15 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (196)
Filtrer anmeldelser
196 resultater
Vurdering fra reisende
104
68
17
6
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
104
68
17
6
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
4853 av 196 anmeldelser
Anmeldt 3. februar 2019 via mobile enheter

Hyggelige resepsjonister og en fin beliggenhet. Har bodd her flere ganger, men sist gang ble jeg litt skuffet. Var kun kaldt vann i dusjen og dette ble vi ikke informert om. Jeg vet det var slik uken før da en kollega bodde der. Helt ok at en har problemer, men fint om dere informere om det. Da jeg nevnte det virket det som det var et kjent problem
Ellers kjekt hotell med god frokost, hyggelig betjening og rene rom

Dato for oppholdet: februar 2019
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, beatev115
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
ShannonG1978, Kundeansvarlig på Thon Hotel Europa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. februar 2019

Hei Beatev115

Beklager opplevelsen med kaldt vann på hotellrommet. Vi hadde en rørlegger på saken og mente han kom til å fikse problemet ganske kjapp, men vi burde så absolutt ha informert om dette til gjestene våre. Spesielt siden problemet tok lenger tid å løse enn det vi antok. Jeg skal ta dette videre med resepsjonene og legge opp en god rutine for slike type senario, men vi har blitt garantert av rørleggerne at vannet skal nå være i orden.

Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding og jeg håper du velger å komme tilbake til Thon Hotel Europa ved en senere anledning.

Ha en flott dag videre og velkommen tilbake.

Med vennlig hilsen
Shannon
Thon Hotel Europa

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. februar 2019 via mobile enheter

Hotellet har fin beliggenhet og fine rom. Det som trekker ned for min del er frokosten. Jeg forstår at det er mye folk kl. 10.00 på helgene og at ting blir tomt, men det var en mann som jobbet på «gulvet», han var forøvrig veldig hyggelig og hjelpsom, men her må hotellet sette inn mer ressurser! De som jobbet på kjøkkenet var mer uinteressert. Tomt for juice av alle slag, tomt for mye av maten og de løftet ikke akkurat på smilebåndet. All ære til mannen som ryddet!

Dato for oppholdet: februar 2019
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Ellinoor
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
ShannonG1978, Kundeansvarlig på Thon Hotel Europa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. februar 2019

Hei Ellinoor

Beklager virkelig den opplevelsen du hadde her på Thon Hotel Europa. Vår direktør har tatt tak i saken og har utarbeidet rutiner for at dette ikke skal skje igjen. Dette er heller ikke den vanlige standarden vi har på frokosten våres, det har tydeligvis vært en glippe her. Men vi skal jobbe ekstra hardt slik at det ikke gjentar seg.

Jeg håper du vil gi oss en sjanse til ved en senere anledning til å rette opp i det inntrykke du har fått av oss. Om det er noe vi kan hjelpe med så er det bare å ta kontakt.

Ha en flott dag videre og tusen takk for din tilbakemelding.

Med vennlig hilsen
Shannon
Thon Hotel Europa

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. januar 2019 via mobile enheter

Sentral, men rolig beliggenhet i et hotellområde rett ved Slottsparken. Hotellet er nyoppusset og fargerikt. Rask og effektiv innsjekking av en hyggelig og serviceinnstilt resepsjonist. Gratis og stabil wifi. Rent og ryddig. Stille og rolig, god søvnkvalitet. Fargekonsulenten har virkelig fått frie tøyler både på rommet og hotellet forøvrig, artig at noen tør å ta i litt :)
Spiste middag i hotellets restaurant, god mat fra en variert og bra meny som ikke var alt for avansert. Frokosten sto også til forventningene.
Parkeringshus ligger rett ved hotellet, betalte 400 kr for ett døgn parkering.
Anbefaler hotellet og kommer gjerne tilbake.

Dato for oppholdet: januar 2019
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Fraggleberg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
ShannonG1978, Kundeansvarlig på Thon Hotel Europa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. januar 2019

Hei Fraggleberg

Tusen takk for din tilbakemelding via Tripadvisor. Vi setter utrolig stor pris på at du tar deg tid til å si litt om opplevelsen din på Thon Hotel Europa, og det er flott å lese at vi gjorde en god jobb med å ivareta deg som gjest. Her på Thon synes vi Arbeid er en lek, Jobbing gjør oss glad og ikke minst sprek, Vi er godt i gang her på Thon Hotels og når vi har Onkel Reisende Mac på utforskingstur så blir det enda mer gøy for oss.

Jeg håper du har en flott dag videre og velkommen tilbake til Thon Hotel Europa.

Med Vennlig Hilsen
Shannon (fan av Gobo og gjengen)
Thon Hotel Europa

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. januar 2019 via mobile enheter

Jeg ble møtt av veldig søte resepsjonister ved ankomst. De spurte til og med hvor jeg ønsket å ha rom. Om jeg ville ha høyt over bakken, ut mot byen eller bakgård. Frokosten var god og rommene fine. Men det beste med hotellet er servicen og beliggenheten. Jeg kommer gjerne tilbake!

Dato for oppholdet: januar 2019
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, 239maritah
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
ShannonG1978, Kundeansvarlig på Thon Hotel Europa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. januar 2019

Hei 239maritah

Tusen takk for at du valgte Thon Hotel Europa som ditt Oslo hotell. Vi setter stor pris på dette og at du tar deg tid til å skrive en tilbakemelding angående oppholdet ditt. Det er utrolig hyggelig å høre at du hadde en god opplevelse av vårt hotell. Om det er noe annet vi kan hjelp med ved en senere anledning så er det bare å ta kontakt.

Ha en flott dag videre og velkommen tilbake.

Med vennlig hilsen
Shannon.
Thon Hotel Europa

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. desember 2018 via mobile enheter

Nyoppusset hotell med topp beliggenhet! Flott utsikt, og balkong hvis du ønsker det! Nydelige senger, kaffemaskin og flott bad. Ps du må like farger. Helt super frokost! Anbefaler dette hotellet på det varmeste.Flinke og hyggelig hotellansatte.

Dato for oppholdet: desember 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, eyesforquality
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
ShannonG1978, Kundeansvarlig på Thon Hotel Europa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. januar 2019

Hei eyesforquality

Tusen takk for at du valgte å bo på Thon Hotel Europa og at du tok deg litt tid til å gi oss en tilbakemelding via Trip Advisor. Det er flott å høre at du hadde en god opplevelse av hotellet og våre ansatte. Vi håper å se deg igjen ved en senere anledning.

Ha en flott dag videre og velkommen tilbake.

Med vennlig hilsen
Shannon
Thon Hotel Europa

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser