Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 161
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 02.10.21
Booking.com
USD 153
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 03.10.21
Hotels.com
USD 161
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 02.10.21
PricelineUSD 161
eDreamsUSD 153
CheapTicketsUSD 161
Se alle 15 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (203)
Filtrer anmeldelser
203 resultater
Vurdering fra reisende
109
69
17
7
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
109
69
17
7
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1116 av 203 anmeldelser
Anmeldt 15. juli 2020

Hadde gledet meg til en lang weekend på hotell med min kjære. Ble møtt av en hyggelig resepsjonist som sjekket oss inn, og vi gikk videre opp på rommet. Det som ventet oss var et rom som var så støvete at det ikke såg ut som det hadde vært rengjort på uker. Det låg svarte hår i sengen og flere steder på gulvet. Gikk ned i resepsjonen og ga høflig beskjed om at dette ikke er godt nok. Resepsjonisten beklagde og sjekket oss kjapt inn på et nytt rom. Dette rommet vi fikk var identisk med forrige, om ikke verre. Her var det skittflekker på gulvet, samt støv og hår her også. Vi valgte da å gå ned å kansellere hele vårt 4 dagers hotellopphold og booket straks inn på et annet hotell!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, 824_ysteina
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Shannon Gunleiksrud, Annet på Thon Hotel Europa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. juli 2020

Hei Øystein

Jeg må virkelig beklage på det sterkeste. I denne tiden vi er inne i så er absolutt det viktigste å opprettholde høy og jevn renhold. Det har vi tydeligvis feile på her. Etter du informerte oss om dette, ved din kansellering, så tok vi en samtale med husøkonomavdelingen vår. Vi har implementert en strengere sjekk rutine på alle rom, før de blir klarmeldt til innsjekk for våre gjester.

Igjen så beklager jeg for opplevelse du fikk her hos oss på Thon Hotel Europa. Det er virkelig ingen unnskyldning for hva som skjedde her, men vit at vi jobber iherdig med å rette opp i dette.

Tusen takk for at du tok tid til å gi oss en tilbakemelding.
Jeg håper dere ellers fikk en flott langhelg i Oslo.

Med vennlig hilsen
Shannon
Thon Hotel Europa

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juni 2020 via mobile enheter

Dette er et flott hotell, med nærhet til alt! Vi ble tatt godt i mot ved innsjekk. Fint rom. Hyggelig personale både i resepsjonen og restauranten. Rask og effektiv utsjekk. Anbefales. Vi kommer gjerne igjen!

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste med familie
2  Takk, Arnela Omanovic B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Shannon Gunleiksrud, Annet på Thon Hotel Europa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. juli 2020

Hei Arnela

Så hyggelig å høre at du hadde en godt opphold her på Thon Hotel Europa ! Og tusen takk for at du tok deg tid til å skrive litt om opplevelsen din. Om det er noe vi kan hjelpe med ved en senere anledning så er det bare p ta kontakt.

Ha en flott dag videre og velkommen tilbake.

Med vennlig hilsen
Shannon
Thon Hotel Europa

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juni 2020

Hotellet ligger sentralt plassert, med kort avstand til det meste og en kort spasertur fra Nasjonalteater stasjon.
Innsjekk gikk rask og problemfritt. Rommet var lite, men rent og hyggelig med stor solrik terrasse . Minus er badet som er lite og trangt. Pluss er utvalg av produktet på badet, godt utvalg. Grunnet Korona tid så var det ikke buffe men meny til frokost. Det fungerer veldig bra, flere alternativer å velge mellom. Hyggelige og imøtekommende personal: resepsjon, restaurant og renhold

Dato for oppholdet: juni 2020
2  Takk, Lisbeth H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Shannon Gunleiksrud, Annet på Thon Hotel Europa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. juli 2020

Hei Lisbeth

Så flott å høre at du trivdes her på Thon Hotel Europa. Alle på huset ønsker å gi den beste opplevelsen til våre gjester og det er godt å høre at du følte deg ivaretatt. Jeg skal ta dette videre til alle avdelinger.

Om det er noe vi kan hjelpe med ved en senere anledning så er det bare å ta kontakt.


Ha en super dag videre og velkommen tilbake.

Med vennlig hilsen
Shannon
Thon Hotel Europa

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. mars 2020

Alle gjorde sitt for ein hyggelig hotelloplevelse. Frokostsalen var koselig . Der kunne me sjå at maten blei tilberet. Hovmester gav god servise og omsorg for gjestene. Variert og god mat uten plastemalasje. i coronavirustider ville eg ha servert brød og smør på ein annan måte. Alle smørte skiver frå samme smør og skar av samme brød.

Dato for oppholdet: januar 2020
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
1  Takk, Torild B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Shannon Gunleiksrud, Annet på Thon Hotel Europa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. mai 2020

Hei Torild B.

Tusen takk for en så hyggelig tilbakemelding ! Og beklager det tok så lang tid å svare deg på denne. Vi har dessverre vært stengt en stund, men nå er vi i gang igjen. Vi har fått utarbeidet en veldig flott A la carte meny slik at det ikke skal være noen usikkerheter rund frokostserveringen vår.


Ha en flott dag videre og velkommen tilbake Torild !

Med vennlig hilsen
Shannon
Thon Hotel Europa

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. mars 2020

Hotellet ligger veldig greit plassert i forhold til f.eks. Karl Johan og Slottsparken. Trikken passerer like utenfor døren.

Resepsjonistene var veldig hyggelige. Rommet var rent og pent og passelig stort.

Men det som gjør at man velger dette hotellet fremfor en mengde andre hoteller, er Cafe Europa, hotellets café (hvor de også serverer frokosten).

Frokostvert Anwar er fantastisk: imøtekommende, vennlig, hyggelig, hjelpsom, serviceinnstilt. Det er en god atmospfære i cafeen, både på dagtid og kveldstid. Hyggelige og serviceinnstilte kelnere.

Frokosten er meget god og delikat. Det finnes mange større frokostbord, men størst er ikke nødvendigvis best. Her løp tennene virkelig i vann.

Og jeg kan absolutt anbefale å spise både lunsj og middag i cafeen. De har en forholdsvis "beskjeden" meny, men det betyr til gjengjeld at kokken virkelig kan lage rettene som er i den. Maten smaker fantastisk godt. Porsjonene er rause. Og prisene er veldig fornuftige. Anbefales på det varmeste!

Dato for oppholdet: februar 2020
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
1  Takk, larsivarberg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Shannon Gunleiksrud, Annet på Thon Hotel Europa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. mars 2020

Hei larsivarberg

Så utrolig hyggelig å få høre om din opplevelse her hos oss. Anwar er en skatt vi ni-holder på!
Han løfter frokostopplevelsen til alle våre gjester og vi setter stor pris på at vi har fått han med på vårt team.
Jeg skal sørge for at han får høre om dine varme ord, dette kommer til å glede han mye.

Om det er noe vi kan hjelpe med ved en senere anledning så er det bare å ta kontakt.

Ha en flott dag videre og velkommen tilbake!

Med vennlig hilsen
Shannon
Thon Hotel Europa

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser