Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 161
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 02.10.21
Booking.com
USD 152
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 03.10.21
Hotels.com
USD 161
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 02.10.21
eDreamsUSD 152
PricelineUSD 159
Prestigia.comUSD 168
Se alle 15 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (203)
Filtrer anmeldelser
203 resultater
Vurdering fra reisende
109
69
17
7
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
109
69
17
7
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
813 av 203 anmeldelser
Anmeldt 27. juli 2020

Hyggelig betjening, fine rom, sentral beliggenhet, god frokost, hyggelig frokostsal (en veldig hyggelig frokostvert) og grei pris. Dyr parkering ved nabohotell, men parkering i Oslo er dyrt!

Vi var rett og slett veldig fornøyd. Kommer gjerne tilbake og anbefaler gjerne hotellet til andre.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, EfkStavanger
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Syv netter familie på 4 . Vi bestilte to rom via Thon appen og vi fikk rom rett ved siden av hverandre , vi storkoste oss. Utrolig hyggelige ansatte som alltid møtte oss med et smil. Fine og rene rom. Veldig god mat til frokost, Vi spise og middag i restauranten , smakt godt og super service . Beliggenheten var bra for oss , sentralt uten å bo midt i gryta.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, LLN76
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Nydelig utsikt! Deilige myke senger, med dun puter og dyner ikke noe jukse plastikk her!
Kjempestor tv skjerm, med premier l kanalene!
Hyggelig betjening og rolig atmosfære, bra frokost buffé og mye for pengene!!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste alene
2  Takk, terjejohannesh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Shannon Gunleiksrud, Annet på Thon Hotel Europa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. juli 2020

Hei Terje


Det er flott å høre at Thon Hotel Europa falt i smak og at vi kunne leve opp til forventingene dine.
Jeg håper vi får ønske deg velkommen ved en senere anledning og om det er noe vi kan hjelpe med så er det bare å ta kontakt.

Ha en flott dag videre og velkommen tilbake,

Med vennlig hilsen
Shannon
Thon Hotel Europa.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juli 2020

Hadde gledet meg til en lang weekend på hotell med min kjære. Ble møtt av en hyggelig resepsjonist som sjekket oss inn, og vi gikk videre opp på rommet. Det som ventet oss var et rom som var så støvete at det ikke såg ut som det hadde vært rengjort på uker. Det låg svarte hår i sengen og flere steder på gulvet. Gikk ned i resepsjonen og ga høflig beskjed om at dette ikke er godt nok. Resepsjonisten beklagde og sjekket oss kjapt inn på et nytt rom. Dette rommet vi fikk var identisk med forrige, om ikke verre. Her var det skittflekker på gulvet, samt støv og hår her også. Vi valgte da å gå ned å kansellere hele vårt 4 dagers hotellopphold og booket straks inn på et annet hotell!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, 824_ysteina
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Shannon Gunleiksrud, Annet på Thon Hotel Europa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. juli 2020

Hei Øystein

Jeg må virkelig beklage på det sterkeste. I denne tiden vi er inne i så er absolutt det viktigste å opprettholde høy og jevn renhold. Det har vi tydeligvis feile på her. Etter du informerte oss om dette, ved din kansellering, så tok vi en samtale med husøkonomavdelingen vår. Vi har implementert en strengere sjekk rutine på alle rom, før de blir klarmeldt til innsjekk for våre gjester.

Igjen så beklager jeg for opplevelse du fikk her hos oss på Thon Hotel Europa. Det er virkelig ingen unnskyldning for hva som skjedde her, men vit at vi jobber iherdig med å rette opp i dette.

Tusen takk for at du tok tid til å gi oss en tilbakemelding.
Jeg håper dere ellers fikk en flott langhelg i Oslo.

Med vennlig hilsen
Shannon
Thon Hotel Europa

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juni 2020 via mobile enheter

Dette er et flott hotell, med nærhet til alt! Vi ble tatt godt i mot ved innsjekk. Fint rom. Hyggelig personale både i resepsjonen og restauranten. Rask og effektiv utsjekk. Anbefales. Vi kommer gjerne igjen!

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste med familie
2  Takk, Arnela Omanovic B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Shannon Gunleiksrud, Annet på Thon Hotel Europa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. juli 2020

Hei Arnela

Så hyggelig å høre at du hadde en godt opphold her på Thon Hotel Europa ! Og tusen takk for at du tok deg tid til å skrive litt om opplevelsen din. Om det er noe vi kan hjelpe med ved en senere anledning så er det bare p ta kontakt.

Ha en flott dag videre og velkommen tilbake.

Med vennlig hilsen
Shannon
Thon Hotel Europa

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser