2. gangen vi har vært her. Veldig bra service, man får hjelp i resepsjonen hvis man lurer på noe. Bra renhold, hyggelig personale. Veldig god frokost med godt utvalg. Fikk til og med servert kaffe under frokosten.
- Gratis Wi-Fi
- Restaurant
Etter å ha rømt fra regn i nord, var det godt å komme til Oslo og Thon hotell Europa. Hotellet har god beliggenhet nær slottet. De som jobber der er smilende og serviceinnstilt. Fine rom og god frokost. Når rommet i tillegg har balkong, ble oppholdet på hotellet perfekt
Kanskje den beste servicen fra svært imøtekommende ansatte. Resepsjonistene veldig hyggelige ved ankomst og gjorde tilpasninger jeg ønsket, og ordnet også oppgradering av rommet. Restaurantsjefen til frokost var meget hyggelig og fulgte opp at alt var bra, og sørget for at restauranten holdt god standard.
Fine og relativt nye rom med bra størrelse. Lite, men nytt og oppgradert treningsrom.
Beliggenheten svært sentral for Oslo sentrum.
Alt ovenfornevnte, og da særlig det meget trivelige personalet, gjør at dette hotellet er veldig god verdi for pengene. Anbefales!
Må si alt var tipp topp her. Alt i fra personale, rom, renslighet og frokost. Frokosten hadde veldig godt utvalg av varme og kalde retter. Noe slapt utvalg av brødtyper.
Hvis jeg skal sette fingeren på noe, så var badet litt av den minste sorten. Har vært på flydoer med bedre plass. Også var det dårlig utvalg av tv-kanaler. Flere "standard-kanaler" hadde feil på signal, så mulig det var noe midlertidlig issue her. Gjorde meg ingenting, da jeg ikke besøkte hotellet for å ligge å se på tv.
Har nettopp hatt 5 netter på Europa. Kom kl 10 en formiddag, fikk sjekket inn og kunne gå på rommet. Oppgradert rom med Liten balkong og kaffemaskin. Veldig bra renhold på rommet under hele oppholdet. Kjempegod frokost med veldig hyggelige frokostansatte. Resepsjonen alltid hyggelig med et hei når man kom og gikk. Og ikke minst har hotellet god beliggenhet, sentralt til det meste. Håper hotellet tar godt vare på sine ansatte, for de bryr seg om sine gjester
Kjempeflinke og serviceinnstilte ansatte, i resepsjon, i frokostrestauranten og stuepikene.Kjente oss veldig velkommen og godt ivaretatt. Romslige og rene rom. Kjempegod seng. Veldig stille med lukket vindu, enda trafikk og trikk går rett utenfor. Herlig frokostbuffet. Meget sentral beliggenhet, med buss/ trikkestopp rett rund hjørnet. Synes vi fikk mye, for en god pris. Lett å anbefale til andre.