Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lenge siden dette var Oslo beste pizza”
Anmeldelse av Villa Paradiso

Villa Paradiso
Vurdert som nr. 558 av 1 601 Restauranter i Oslo
Prisklasse: USD 6 - USD 28
Restaurantdetaljer
Anmeldt 15. september 2020

Nå er ikke Villa Paradiso mitt førstevalg. Rett og slett fordi det unike er forsvunnet langt inn i investorenes grådighet og kjedebygging. Dette er en fastfood restaurant, men - det var nå her de andre ville gå.
Det startet dårlig. Stolene er tynne pinnestoler, benkene langs veggene har små puter, alt for å sitte kortest mulig. Spis pizzaen din og kom deg ut. Dette går igjen hos servitørene. Selvfølgelig kunne de ikke norsk, selvfølgelig kunne de ingenting om vin og selvfølgelig kunne de absolutt ingenting om pizza. Så da ble resulatet slik det måtte være. Jeg bestilt en pizza servitøren anbefalt som den sterkeste og heteste. Jeg fikk servert en klissen greie som engang ikke kunne spises med gaffel. Fantes ikke sterk. Jeg spurte om hvitløk, det ante servitøren ikke hva var? Deigen var lite stekt på tross av beskjed om godt stekt, den fantes ikke sprø og var så fjern fra en gos italiensk pizza det går an å være.
Vinbestillingen ble helt overlatt til oss, servitøren kunne ingenting om viner.
Hele oppholde bar preg av et sted i forfall, ingen begeistring fra kokkene, ingen smil fra servitørene og i det hele tatt, Villa Paradiso er blitt et stjerneeksempel på hvordan man kan ruinere et unikt sted med en oppriktighet til god pizza for kapitalens skyld.
Og om du ikke tror meg, så ta en titt på bildene av pizzaen jeg fikk, en oljefylt gryterett spør du meg...

Dato for besøk: september 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, styrk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (87)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1014 av 87 anmeldelser

Anmeldt 13. august 2020

Etter å ha spist den beste glutenfrie pizzaen jeg noengang har smakt på Villa Paradiso Frogner for noen måneder siden, gledet jeg meg til å besøke Majorstuen restauranten. Den glutenfrie pizzabunnen var tynn og tørr, i motsetning til den jeg hadde fått på Frogner. Fyllet var godt. Men smakte svidd mel under bunnen. Men det som var mer alvorlig, var at jeg fikk en magereaksjon natten etterpå, mageknip og løs mage, noe som ødela min lille byferie, da det tar noen dager for magen å roe seg etterpå. Jeg tror i ettertid at pizzaen må ha blitt tilberedt på en fjøl eller stekt på en plate med rester av hvetemel på. Kjøkkenpersonalet trenger å få skjerpede rutiner for tilberedelse av allergimat!

Dato for besøk: august 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, Macstrand
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Ingen service . Og skuffende mat . Så og si ingen restreskjoner mot corrona .
Anbefalles ikke om du vill ha en trevlig matopplevese.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, elgrn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. mars 2020 via mobile enheter

God pizza men treg og lite oppmerksom servering. Måtte be om vann på bordet og det tok tid. Matte se lenge etter kelner for å få kaffe

Dato for besøk: mars 2020
1  Takk, 580karib
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. mars 2020 via mobile enheter

Veldig god pizza, god aperol spritz. Litt overpriset. Fin beliggenhet med tilgjengelighet til shopping og transport.

Dato for besøk: mars 2020
2  Takk, siljeandreassen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Villa Paradiso, så også på

Oslo, Østlandet
Oslo, Østlandet
 

Har du vært i Villa Paradiso? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din