“Autentisk sted og skikkelig digg mat!”
Anmeldelse av Palmyra Cafè

Palmyra Cafè
Middagsalternativer: Reservasjoner
Omgivelser: Gamle Oslo
Anmeldt 10. april 2024

Elsker maten de serverer på Palmyra cafe. Spiser der ofte, liker vegetarian tali og masala dosai. Passe sterkt, føles veldig sunt og smaker deilig. Hyggelig og morsom servitør :-) I helgene serverer de Briyani - mye mat for pengene!

Dato for besøk: mars 2024
Takk, Per H

Anmeldt 11. januar 2024 via mobile enheter

God mat og rask servering . Bestilte to ekstra poppadom med min Roti som ikke kom. Lamb curry var nydelig og ganske spicy med diverse velsmakende tilbehør .Restauranten er veldig enkelt med samtidig rimelig .Anbefale tamil meny 🤔

Dato for besøk: januar 2024
Takk, peejayb54
Anmeldt 4. januar 2023 via mobile enheter

Smakfullt, og hyggelig betjening. Det store minuset var at hovedretten var kald. Da jeg sa fra skjønte han nok ikke hva jeg sa, men smilte hyggelig tilbake. Om kjøttet, ris og tilbehør hadde vært varmt, så hadde dette vært svært godt!

Pluss at de har god oversikt over glutenfritt.

Dato for besøk: januar 2023
1  Takk, Rannveig Solem E
Anmeldt 2. januar 2023 via mobile enheter

En liten perle. Enkelt og litt bortgjemt lokale. God og rimelig mat og veldig hyggelig betjening. Har også skjenkebevilling.

Dato for besøk: januar 2023
Takk, Vigdis H
Anmeldt 10. oktober 2022

Mye godt og spennende og velge i. Vi ble ikke skuffet denne gangen heller.
Her kan carnefolket og veganere møtes. Alle vil bli fornøyd.

Ta turen hit!

Dato for besøk: oktober 2022
Takk, 435gerhards

Reisende som så på Palmyra Cafè, så også på

Har du vært i Palmyra Cafè? Del dine erfaringer!