“Bursdagsfeiring hos Bono”
Anmeldelse av Bono

Bono
Anmeldt 9. november 2019 via mobile enheter

Nydelig lørdagsmiddag. Vi hadde 1. bordsetning kl 17:00. Da er det kun ett valg, en treretters meny. Forrett og to pastaretter. Nydelig mat og hyggelig servering.

Dato for besøk: november 2019
Takk, h_vardm

Anmeldt 5. november 2019

Hyggelig Italienskrestaurant i lite intimt lokale.Oppmerksom betjening og god mat til en grei pris. Forrett "Bono Classic, med gode skinker, pølser og oster. Herlig pasta vongole og steinsoppravioli med parmesam. Alt godt, nesten som å være i Italia.

Dato for besøk: november 2019
Takk, ErikBjornHansen
Anmeldt 25. oktober 2019

Prøvde å bestille bord 1 måned før vi skulle dit, men fikk aldri svar på henvendelsene. Gjorde henvendelser både på SMS, mobilsamtale og Messenger. Tok så kontakt ca 1 uke før det var aktuelt, da var de fullbooket.

2  Takk, 876grosis
Anmeldt 6. oktober 2019 via mobile enheter

Det er lett å bli glad i en nabolagsrestaurant -med sjel. Det var vi! En sekser i VG kan ødelegge det meste. Fra service og nærhet til pakkespising uten omsorg. Hvorfor kan ikke tre gjester få bord? Må man være fire, eller to? Vi følte med gjestene som ble avvist! For oss som fikk bord; en tvangstrøye i tid som føles mer rigid enn timeslottene på Dinner. Pastaen er som vanlig grei, men Fosnes Hansen trenger ikke å overdrive heller. Den er god, men ikke sååå god. Uansett greier ikke den beste italienske mat å beseire manglende omsorg for genuine gjester. Gjester som vil stedet vel, men som er redd den kortvarige kultststusen gradvis vil tappe bydelen for en en av de opprinnelige perlene - den gang unger krabbet rundt på gulvet og delikatesser ble solgt i disken. Vi vil så gjerne tilbake til det som var, selv om bordene erstatter disken. Terninger kastes igjen og igjen. Det gjør ikke gjestene....

2  Takk, 918ronny
Anmeldt 4. oktober 2019 via mobile enheter

God mat men veldig dårlig service. Vi bestilte forskjellige viner på glass til forrett og pastaretter (etter anbefaling fra servitøren) men bestillingen ble dessverre glemt, så at vi måtte purre på flere ganger. Til slutt fikk vi veldig dårlig tid (bordreservasjonen var bare i 2 timer), så vi ble kastet ut før vi hadde rukket å drikke opp vinen. Vi følte oss ikke velkomne i det hele tatt.

Takk, natalma310

Reisende som så på Bono, så også på

Har du vært i Bono? Del dine erfaringer!