“Supergod mat - et lavmål med hensyn til service- aldri mer”
Anmeldelse av Bono

Bono
Anmeldt 17. desember 2019

Etter en veldig god start med en velsmakende forrett fulgte en middels god hovedrett akkompagnert av en middels service som gikk dessverre bare nedover. Mangel på bestikk og tallerkner. Utålmodig og uoppmerksomt personale.
Veldig effektiv med betaling og oppgjør. Veldig opptatt av neste bordsetting.
Vi ble kastet ut uten å ha fått tid til å tømme glassene.
Direkte frekk og ubehagelig servitører når vi ba om å få sluttføre måltidet.
Har reist verden rundt. Dette ble et lavmål.

Dato for besøk: desember 2019
3  Takk, Toro065

Anmeldt 23. november 2019 via mobile enheter

Supergod italiensk lunsj på en regntung lørdag. Vi spiste Bono classic med den beste burrata, før ravioli gorgenzola pistachio e menta. All ære til Monica på kjøkkenet 👏👏vi kommer igjen!

Takk, TineGS
Anmeldt 9. november 2019 via mobile enheter

Nydelig lørdagsmiddag. Vi hadde 1. bordsetning kl 17:00. Da er det kun ett valg, en treretters meny. Forrett og to pastaretter. Nydelig mat og hyggelig servering.

Takk, h_vardm
Anmeldt 5. november 2019

Hyggelig Italienskrestaurant i lite intimt lokale.Oppmerksom betjening og god mat til en grei pris. Forrett "Bono Classic, med gode skinker, pølser og oster. Herlig pasta vongole og steinsoppravioli med parmesam. Alt godt, nesten som å være i Italia.

Takk, ErikBjornHansen
Anmeldt 25. oktober 2019

Prøvde å bestille bord 1 måned før vi skulle dit, men fikk aldri svar på henvendelsene. Gjorde henvendelser både på SMS, mobilsamtale og Messenger. Tok så kontakt ca 1 uke før det var aktuelt, da var de fullbooket.

Dato for besøk: oktober 2019
2  Takk, 876grosis

Reisende som så på Bono, så også på

Har du vært i Bono? Del dine erfaringer!