Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“En kjempesjarmerende, liten”
Anmeldelse av Bono

Bono
Vurdert som nr. 478 av 1 539 Restauranter i Oslo
Restaurantdetaljer
Anmeldt 14. august 2020 via mobile enheter

En kjempesjarmerende, liten restaurant. Dette er som en reise til Italia. Den beste pastaen jeg har spist i Norge.
Man har valget mellom tre menyer, alle starter med antipasti - nydelig burata, skinke og en auberginerett, deretter velger man blant flere pastaretter som man deler ved bordet. I tillegg var det mulig med en kjøttrett. Vanvittig god tiramisu
Meget hyggelig betjening med gode vinanbefalinger.
Kan være vrient å få bord, så vær tidlig ute med reservasjon.
Ett sted man vil ha for seg selv, men som fortjener en varm anbefaling

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, Fresno_10
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (36)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

37 av 36 anmeldelser

Anmeldt 8. august 2020 via mobile enheter

Vært der to ganger. Begge ganger fantastisk mat og akkuratt passe service. Italiensk, enkelt og godt....

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, bok264
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. august 2020 via mobile enheter

Topp anmeldelser fra ulike aviser trigget vårt besøk, og lokalene og velkomsten var absolutt bra. Samme med forretten - meget bra! Vinen vi valgte var også av det gode slaget. Det var også god pasta, men ikke sååå god - joda, jeg vet, smaken er som baken...Så hva var det som ikke var bra, og som gjorde dette besøket til en liten nedtur? Vel, vi hadde høye forventninger gitt gode anmeldelser, men det som dro det ned var egentlig mangel på service og oppfølging. Etterhvert ble det nesten umulig å få kontakt - vi ville gjerne ha mer drikke, vi ville satt pris på god italiensk dessert og kaffe - men det ble vrient å få kontakt. Vi fikk til slutt anledning til å betale, men ingen takk for besøket, ingen "hade". Det virket som om personalet rett og slett var slitne. En litt kjedelig avslutning på en kveld som kunne blitt så bra. Potensialet er her helt klart!

Dato for besøk: august 2020
Takk, Rune W
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. juli 2020 via mobile enheter

Nydelig mat, både antipasti, pastarettene og dessert. Vinen de anbefalte var også bra og passet veldig godt til maten. Kommer til å besøke stedet igjen!

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, Anne Beate Saga H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. mars 2020 via mobile enheter

Etter mange besøk: Gjennomført og perfekt italiensk. Uformelt og godt. Mange godbiter i vinkjelleren.

Dato for besøk: mars 2020
1  Takk, hskogvoll
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Bono, så også på

 

Har du vært i Bono? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din