En subjektiv vurdering av fra en sen ettermiddag hvor noen kolleger og jeg forsøkte Lulu sitt konsept der det reklameres med et «Uformelt sted som tilbyr Omakase meny, hvor kokkene bestemmer hva du får. Asiatiske smaker iblandet Sør-Amerika»
Mat: Min opplevelse var at det ble servert relativt gode småretter (relativt betyr her at ikke alt virket like gjennomført). Det er også mulig kokken bør planlegge litt bedre for hvilken rekkefølge retten serveres? Det vil si at det eksempelvis ikke oppleves som et sjakktrekk å starte med en kryddersterk rett som derved tar smaksopplevelsen bort fra neste rett, virket veldig tilfeldig og noe skuffende ut fra omtaler. Når det er sagt så var mat-opplevelsen, bortsett fra nevnte, bra. Pluss at vi fikk god informasjon om hver rett som ble servert.
Pris: Med 85 kr for hver smårett blir det fort dyrt. Rettene er små.
Service: Hyggelig og uformell jente som tok imot oss. Maten ble også servert i et passe tempo.
Trekk for: Små bord (men med små retter på små asjetter går det bra). Bordet var dessverre ikke helt rent (men ble rettet fort opp). Litt høy musikk slik at man måtte heve stemmen litt mye til å være en restaurant. Det som ikke var bra er at når vi spurte om de kunne dempe musikken en tanke ble møtt relativt uhøflig av en servitrise, som ikke var den som møtte oss når vi kom (og som for øvrig var veldig hyggelig). Oppleves at det uformelle ble strukket litt langt her Lulu, unødvendig!
Lokalet: Ikke stort, oppleves som det er noe dårlig på å dempe støyen fra gjestene, Men, vi hygget oss, koselig og god atmosfære. måtte bare snakke litt høyt...Var hes dagen etter.
Konklusjon. Til tross noe skjær i sjøen ender jeg opp med flere plusser enn minuser. Samlet sett var det en hyggelig opplevelse så ja, prøv stedet.