Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dårlig service”
Anmeldelse av Lulu

Lulu
Vurdert som nr. 253 av 1 504 Restauranter i Oslo
Restaurantdetaljer
Anmeldt 4. oktober 2020

Veldig dårlig service, lite renslig på kjøkkenet, sur asiatisk dame som gir inntrykk at man ikke er velkommen. Ventet på et bord selv om vi booket på forhånd. Maten er Ok, men ikke outstanding.

Dato for besøk: oktober 2020
Takk, KatFlak
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (51)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

37 av 51 anmeldelser

Anmeldt 13. april 2020

Nordmenn er temmelig tradisjonelle i matveien, men her på Lulu bør du ta sjangsen på å prøve Omakase-menyen, hvor kokkene bestemmer/velger hva du får servert! Her blir Sør-amerikanske smaker blandet med Asiatiske, et spennende konsept! Anbefales! d:o)

Dato for besøk: januar 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, jans0der
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. mars 2020 via mobile enheter

Veldig hyggelig mottagelse og god orientering om konseptet.
Maten var gjennomgående herlig, og på tross av at hver rett ser liten ut, blir man god og mett. Men det gjør man jo ikke nødvendigvis på samme tidspunkt. Og her er begrunnelsen for at det bare ble en firer. Min mann ga beskjed om at han var mett etter syv runder, mens jeg var klar på at jeg gjerne ville ha en servering til - men det ble vanskelig... jeg ble sittende veldig lenge å vente, og måtte spørre på nytt. Synd at det ble avslutningen på et måltid som ellers definitivt hadde stått til en femmer.

Dato for besøk: mars 2020
Takk, EllenChr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. mars 2020 via mobile enheter

Utrolig god mat, flott sted, glimrende service. Gode anbefalinger av både vin og Sake. Skal selvsagt tilbake både med venner og forretningsforbindelser :)

Dato for besøk: februar 2020
Takk, Lovsethroger
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. mars 2020 via mobile enheter

Vi hadde en fantastisk kveld på Lulu! Tre generasjoner, bestefar, min søster, hennes sønn og undertegnede. Alle fra 23 til 81 elsket maten og stemningen. Ikke minst må jeg berømme kelnerens fantastiske vennlighet og profesjonalitet. De økte kvaliteten på besøket. Takk! Vi kommer gjerne igjen!

Dato for besøk: februar 2020
1  Takk, ingunncarelius
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Lulu, så også på

 

Har du vært i Lulu? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din